Hastane onerisii

Cihan tıp merkezinde cuneyt beye giden varmi doğumunu onda yapan varmii

Cüneyt bey isim yapmış bir doktor bütün pendik’i elden geçirmiştir öyle diyim herkez övüyor kadın hastalıklarında. Doğum için bilgim yok doğum da mı yaptırıyormuş yeni duydum sizden

Ben 1,5 yıldır pendikteyim farklı sehirden geldim ben bile duydum adını hastanede konusuluyordu övüyorlar cok

Düşük riskim vardı Cüneyt hocaya gittim 2 haftada bebek toparladı kanamam oldu bebek kaymış Cüneyt hocaya gittim dediklerine uydum allah razı olsun onun sayesinde şuan hala beraberiz bebisimle imkanım olsa Cüneyt hocada doğum yaparım ama Muğlaya taşındım

Cüneyt bey hangi hastanede çalışıyor

Pendik / Kaynarca cihan tıp merkezi özel hastane ve inanın gittiğinizde değecek bı doktor

Çok teşekkür ederim. 9+5 haftalık gebeliğim vardı, dün kürtaj oldum. Kalp atışı durmuştu. Çok zor bir süreçten geçiyorum. İlk hamileligimdi. Planlı bir gebelik değildi. Böyle bir şeyi bir daha yaşama riskini azaltmak adına iyi bir doktor arayışındayım .Beni yönlendirebilecek hangi test ve tetkikler yapmamı söyleyecek, planlı bir gebelik sürecinde bana rehberlik edecek bir doktor arıyorum. :cry:

Pendik kaynarc özel yüzyıl hastanesi serap simavlı çok iyi dr asla pişman olmszsın

Cüneyt hocaya giderseniz asla pişman olmazsınız bana kalırsa gidin ayse hanım şansınızı deneyin en azından Rabbim tez zamanda hayırlı evlat versin inşallah :smiling_face::hugs:

Yüzyılda doğum anında eger normal dogum olarak anlastıysanız o an nöbetçi doktor kimse o giriyormus dogru mu

Ben sezeryan oldumda 2 sene orda çalıştığım için hatırladğım kadarıyla evet anlık oluyor ya ve hepsi uzman dr zaten nöbetçi olanlarında yüzyılın kadın doğum dr çok iyi genel olarak ama benim için en iyisi serap hoca o kadar riskli gebeliğim vardıki benim beni o iyi etti her dr düşer bu alalım bunj dedi 3 ay full kanamalı yattım sonra serap hocayya gittim iğneler ikaçlae vs derken boşuna çekmişim şimdide riskli hamileliğim var hemen iğneye başladık herşey iyi çok şükür

Çok teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim .

Çok şükür sağlıkla büyüsün vakti zamanı geldiğinde sağlıkla kucagınıza alın insallah. Yüzyılda yenidoğan yogun bakım nasıl peki yeterli mi yoksa sevk etme durumları oluyor mu çünkü birçok hastanenin yogun bakımı var ancak yetersiz oluyor ya bazıları. Bilginiz var mı bu konuda

Sizi yanlış yönlendirmek istemem ben ordan ayrılalı nerdeyse 5 sene oldu o zaman için herşey vardı yeterliydi bakımı falan ama şuan için ne var ne yok bilemem biliyosun ülkede 1 saat içinde bile çok şey değişiyor :grinning_face:

1 Beğeni

Aynen aynı fikirdeyim tesekkür ederim :smiling_face: