Merhaba anneler İstanbul Avrupa bölgesinde önere bilicanız özel hastane varmı ?
Avcılar da avcılar hospital var ultrason cihazından memnun değilim ama doktorumdan memnunum
Merhaba canım aramıza hoşgeldin
Gebeliğin hayırlı olsun Avcılar Medicana hastanesi Dr Arzu hanım var o çok iyi ve Hospital hastanesi Dr Nil Bilgen var biraz yoğun ama iyi
Merhaba, hoşgeldiniz Gebeliğiniz hayırlı olsun
Teşekkür ederim bilgi icin
Çok teşekkür ederim hoşbuldum.
Esenler Medipol hastanesini kesinlikle öneririm. Özellikle doktor burcu aydın i . Maddi olarak pahalı bı hastane ama ben iki doğumumu ve takiplerimi orda yaptırdım. Çok memnun kaldım bir çok arkadaşımda memnun kaldı.
Esenler medipol Sümeyye Betül gül ben ona gidiyorum doğum ücretleri de uygun
Avrasya Hastanesi Çiğdem hanım ve Ermeni Hastanesi Istipan Bey (hastanede 3.derece yoğun bakım yok maalesef hastasiydim kendisinin Çiğdem Hanım’a yönlendirdi çokta memnun doğum süreci yaşadım)
Muane ücreti ne kadar acaba
Muane ücreti nedir peki
Su an ki güncel fiyatlardan haberim yok maalesef. İsterseniz arayıp bilgi alabilirizsiniz. Medipol hastanesindeki kadın doğum doktorların hepsi de çok iyi bence
Ermenide en son sigortalı 1050 sigortasız 1700du Avrasya da son gittiğimde 1250 verdim yanlış hatırlamıyorsam
Esenyurt Reyap hastanesinde Yasemin ballıcaya gidiyorum şuan çok memnunum muayene ücreti sigortalı 750 sigortasız 1000 TL
Arkadaşım da aynı doktora gidiyor çok memnun
Evet bende memnunum doğum için henüz konuşmadık umarım fiyatları çok uçuk değildir çünkü doğumu da burda olmak istiyorum
Doğum ucret ne kadar acaba @İlkay
Ne kadar ücret @Gul34
Kesinlikle istanbul florence Nightingale Hastanesi aykan hocayi tavsiye ediyorum imkani olan herkes gitmeli. Muayene ucreti 1400 tl benim ozel saglik sigortam oldugu icin muayene ve doguma para vermiyorum ama dogum da sezeryan 75000 sanirim