Hastane odası süsleme

Merhaba 35. Haftamdayim , sezeryan mı normal mi olacak henüz belli değil ama benim kafamı kurcalayan konu her iki doğumda da oda süslemesi için vakit nasıl oluyor , yani doktor kontrole gittiğimde doğuma alıyoruz derse o süre icerisinde odayı nasıl hazırlayacağız. Çok komik ama aklıma bu takılıyor , bebek doğduktan sonra mi yaptınız acaba nasıl oluyor o işler :sweat_smile::sweat_smile:

2 Beğeni

Benm sezeryanım planlıydı günüm belliydi ben ameliyathaneye alındıqımda odaya qirip çıktıkça ailem süslemişlerdi çıktıqımda hazırdı ama çok detaylı birşey deildi benimki kapı süsü yatak süsü fiyonku falan

Bende çok teferruatlı bı süsleme yapmayacağım, süsleme için vakit olur diyorsunuz yani :sweat_smile:

1 Beğeni

Brnim doğumum plansız olmuştu. Ben doğurana kadar eşimler odayi süslemişti

Aynen olur tabii yaa saqlıklıca sorunsuz olduktan sonra herşey olur arkadaşım sen odaya qelincede olur nolcak :heart_eyes: hayırlı doqumların olsun inşallah az kalmış

Cok teşekkürler

Bizimkilerde halleder o zaman çok kafaya takmamak lazım yani :heavy_heart_exclamation:

Ben odamda doğurmuştum doğumhaneye gidememiştim sancım oldu bi baktım bebek geliyor zaten oldu da bitti maşallah a geldik… Hiçbir şey yapmadım :joy::joy::smiling_face_with_three_hearts:

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin öncelikle… Bana oda süsleme işleri biraz tuhaf geliyor… Birisi şey yazmış ben doğuma girince yakinalrim süslemiş. Ben içerde sancilarla uğraşırken sağ sağlık kavuşabilecek miyim herşey yolunda olacak mı diye geçer aklımdan yani birlerinin yiyeceği çikolata süsü pusu çok boş geliyor . Bu tabiki benim şahsi fikrim çocuğumu sağlıkla kucağıma alayım yeter diye düşünüyorum

5 Beğeni

Bende bundan korkuyorum tam olarak :sweat_smile:

1 Beğeni

Ya tabiki de öyle , ama şimdi ilk bebek insan biraz heves ediyor zaten benim de oda süsleme dediğim 30 tane balonum var o kadar oda biraz güzel gözüksün derdim :hugs:

Ani dogumlarda zor oluyor ama organizasyon şirketleri ile anlasirsan sen çıkana kadar hazırlarlar canım

Ilk dogumum covide denk geldi oda vs susleyemedik ki oyle bir imkanimiz da olmadi. Simdiki de susleme vs yapacak kimse yok. Gurbette olmak zor ne diyim. Allah herkesin gonlune gore versin. Bir cicek gonderenim bile olmadi . Esim bile getirmedi ki baskasindan bekleyeyim

1 Beğeni

Yanlış anlamasın kimse ama sizinle aynı fikirdeyim. Ben acilen sezeryane alındım hastane çantam bile yanımda değildi. Annem ve eşim hemen eve gitti çantamı, valizi aldı geldi ona rağmen eksiklerimiz vardı eşim ben doğumdan çıktıktan sonra onları da almaya gitti. Süslerimiz görünen yerdeydi ona rağmen kimsenin aklına gelmedi onları getirmek. Doğumum normal olacakken sezeryane dönmüştü bebeğimin nabzı düştüğü için. Hastanede fotoğraf çekimi de yaptırmadım ama bebeğimi yenidoğan çekimine götürdüğümüzde fotoğrafçımız aile fotoğraflarımızı çekti. Zaten artık hastane yerine stüdyoda çekim yaptırmaya başlamış aileler, fotoğraflarımız da hastanede çekim yapmışız gibi duruyor bu arada, biz hastaneden gelince bebeğimin odasını süsledik fotoğraflar çekildik 27 günlük olduk balonlarimiz bile halâ duruyor 1 günlük bir şey değil 🩷 böyle daha güzel. Hastane odasını süsleten,benimle 9 ay boyunca sdk yaristiran kuzenimin odasından bile daha güzel oldu. Bir sürü hediyelik yaptırıcam onu da bebeğimin 40 mevlidine saklıyorum aynı şekilde tekrardan odasını süslicez ailemle, fikir olsun hastanede süsleme yaptırmayanlara da :pray:

1 Beğeni

Valla bende süsleme yapmadığım doğum ne zmana olur bilmem ama eşimde anlamz kapı süsü de o yüzden yaptırmadım dün kaynanam yaptıralım kapı süsü desi sipariş verildi ama ne zmana gelir süs belli değil belki o gelmeden dogururrum dogurmasamda doğum yaptıktan sonra kendim hazirliycam

Bu şekilde de çok güzel olmuş , bizimde ani olursa aklımda bulunsun :hugs:

1 Beğeni

Kapı süsü geç gelirse eğer zaten odasında değerlendirirsin , bende öyle yapicam

O kadar süsleme yapmayacağım için organizasyonla anlaşmadım , çok bı süsüm yok zaten ya

1 Beğeni