Sevgili anneler doğum yaptığınız odanin süslemesi hakkında ne düşünüyorsunuz fikirlerinizi merak ettim Ben kendi el emegimle bir seyler yapip ve temin edip sadece oda kapisini suslemek istiyorum Sizler ne düşünüyorsunuz yada yapan anneler var mi bizimle paylaşabilir mi?
İlkinde sipariş vermiştim ama doğumuma yetişmediği için kullanamadım
Bunda da hastanede kalmaktan aklıma bile gelmedi süsleme ki zaten yine çok ani oldu bu doğumum da
Ben de merak ediyorum fikirleri, bekleyeyim bari
Bende ayni ilk ikisi hazirliksiz yakalandim yapamadım kismetse bunda istiyorum
Ben yaptırmadım üşendim galiba
Ben balon tül aldım ham mdf isim yazdırıp kapı süsünü kendim yapacağım hem el emeği hemde daha uyguna geliyor
Nerelerde temin ettin bende düşünüyorum kendim yapmak ama nasıl yapsam bilemedim
Mdf yazıyı hepsiburada üzerinden 80 tl ye sipariş verdim Ayıcığı da aynı şekilde 25 Tl idi tüylerin 100lü paketi 40 TL ben cinsiyet haberinde foto çekmek için almıştım tüyleri çok amaçlı kullanım oldu zaten max 20 tanesini kullanmışımdır daha duruyo strafor balonlar bana pahalı geldi ne yapayım diye düşündüm ayının elindeki normal bir balondu içine pamuk doldurdum bağladım iple sonra gönlümce yapıştırdım hepsini 150 tl ye gelmedi bile diyebilirim ve kendi emeğim yarın annem benim için yapmş diyecek oğluşum inşallah Ya aslında çok fazla imkan var mdf isim yazdırsanız ek hiçbişe almadan evdeki eşyalarla bile süsleme yapabilirsiniz mesela kenarlara yapay çiçek falan yapıştırmışlar çok basit şeyler hepimizin evinde vardır ki fiyatlar 600 tl den başlıyo
Hemen bakicam dediğin gibi çok pahalı hepsi
Sezeryan da bı aksilik olmazsa 2 gün normal doğum da 1 gün kalınıyor canım
Kizlar hastane odasini nasil suslediniz ve fotograflari var mi fikir verebilcek olan var mi
Bende açmıştım arkadaşlarin fikri böyle canım bakabilirsin
Emeğinize saglık cok guzel olmus kendi elinizle yapmadınız da ayrıca cok degerli olmus, saglıkla gelsin ins
Açıkçası el emeği bana da daha hoş geliyor o yüzden ilkinde el emeğinle bi kapı süsü yapmıştjm birde hoşgeldin çikolotası yaptırmıştık kapı süsünü daha sonra odasının kapısında kullandım bu sefer de aynısını yapmayı düşünüyorum ben
Ellerine sağlık çok güzel olmuş gerçekten
Merhaba arkadaşlar. Bulutlu kapı süsü yaptım, hem hastanedeki odama asmayi düşünüyorum hem de geldikten sonra evdeki odaya. Bu ahşap kapı süslerini kapıya nasıl asıyorlar. Bir türlü bulamadım. Daha önce yaptıran yapan varsa bana fikir verebilir misiniz?
Çift taraflı bant ile yapıştırılıyor canim