Eğer fazla eşya koymaktan çekinmiyorsan aklına gelen herşeyi al. Ben sadece pompayı kullanmadım hastanede. Biberonu zaten hemşire talep ediyor mama vermek için ve kişisel olması gerektiği için. Sütün olursa bebek de tutarsa biberon da gereksiz. Eğer özel hastane olacaksa su kaynatıcı edin bı tane ( evde kullandığım çaycının altını götürdüm ben ama prize takıldığında çalışan plastik cezveler de iş görür büyük bişey götürmeyeyim dersen hem senin için hem refakatçin için iyi oluyor) sezeryan olacaksa kesinlikle kahve kahve ve kahve o kadar söylüyorum. Zaten doktor bile kafein içeren bir ağrı kesici yazıyor ama kahveyle desteklemek çok işe yaradı bende.Kullan at tabak bardak peçete götürebilirsin. Gelenlere ikramlık için gerekiyor. Ben oda kapısına tül takip kapı süsünü ilistirdim ama odayı süsleyip herhangi bir catering işine girmedim. Tatlı aldık koyduk onu ikram ettik. Oradan alırım deme kesene uygun bir marketten topla götür. Ben 4 tane 1.5 litre su götürdüm o tükendi hastaneye ziyarete gelecek birinden istedik bı 6lı ondan da 3 tane kaldı eve getirdik.Hastane çantası standart bir cantaydi benim burada da bahsetmiştim. Herşey kullanıldı. Çok akla gelmeyen şeyleri ekledim. Benim de aklıma gelmemişti son gün annem tembih etti de öyle koydum zaten. Aklıma gelenler bunlar benim
Makyaj malzemelerimi sıfır almıştım sadece doğum için ama doğumdan önce de doğumdan sonra da kullanmak aklıma gelmedi Onun dışında gereksiz hiçbir şey koymamıştım ben yaa. Temel şeyleri koymuştum sadece