Hastane değiştirmek

27 haftalık hamileyim. Gittiğim hastanede yenidoğan ünitesi yokmuş, doğum anında acil birşey olursa sevk ediyoruz denildi. Doğum başladığında direkt ünitesi olan bir hastaneye gitsem takipli olmadığım halde kabul edilir miyim?

2 Beğeni
  1. Haftada doktorum risk alamayacagini söyleyip doğumu kendisi yapamayacagini söyleyip bizi üniversiteye yönlendirdi ama her kafadan yok son aylar son haftalar hicbir doktor kabul etmez anca dogum baslar devlete acile gidersin vs dediler. Hiç öyle olmuyor canım benim kac doktorla görüştük olayın üstüne, detaylı ultrason kağıdını kullandigin ilaçları son tahlillerini gördükten sonra hepsi yardımcı oluyor hazırlıklı gitmen yeterli :pray:
1 Beğeni

Detaylı ultrason kağıdı bana vermediler üni hastanesi’nde bende hastane değiştirmek istiyorum o kağıdın olması sart mı?

Yok sen anlatsan da yeterli pnlar sadece gormek istiyorlar hasta geçmişi olarakmış. Bize bir sürü soru sordular üstüne sikayetlerimi gebelik basindan beri ekstra bir durum yasayip yaşamadığımı falan sonra hemen muayaneye aldı

Gittiğin hastanede ki doktordan sevk kağıdı alabilirsin canım benim de doğumun riskli kronik hastalığım var kadın doğum doktoru önce hastalığım olduğuna dair konsolidasyon istedi bende getirdim kağıtta sezeryan doğum dışında doğum yapacağımı dikişler tutmayacagını normal doğum olursa yoğun bakımda kalma riskin olduğunu kronik hastalığımdan dolayı doktorum verdi kadın doğum doktoruna getirdim kağıtta yazilanlara baktı sen bu hastane doğum yapamazsın dedi tam teşekküllü bir hastanede yapman gerekiyor bende üniversitesi Hastanesi’nde doğum yapmaya karar verdim hastalığıma bakan doktorum da orada bi aksilik olduğunda müdahale etmesi için

Teşekkür ederım

Cok geçmiş olsun bende üni hastanesıne gidiyorum ama benim gittiğim hastane cok ilgisiz. 5 dakikalık ultrason muayenesi için 5 saat sıra bekletıyolar sırf bu sebepten dolayı değiştircem hastaneyı.

Sağol canım Ben Mersin’e gidecem oradaki üniversitesi Hastanesi çok iyi doktorlar falan işlemleri yaparken bile yardımcı oluyorlar

Üniversite hastanesinde de asıstan oluyo genelde hocalardan randevu almak zor yanı ankara da bu şekilde orda nasıl bilemem tabi

Ben 6 yıldır kronik hastalığımdan dolayı üniversite hastanesine gidiyorum zaten oradaki sekreterler falan çok yardımcı oluyorlar gebe olduğum için erken bile alıyorlar doktoruma randevu almak çok kolay ayrıca kadın doğum doktoruna randevu almaya gerek yok aradım sabah 7 buçukta gel buradan sıra veriyoruz doktor için dedi

Her hastanenin işleyısı farkli demek ki. Burda farklı saatlerce bekliyoruz biz gidince

Aynen öyle şehirden şehire göre değişiyor doğumu annemgil de yapacam burada doktor kabul etmiyince tedirgin olmuştum randevu falan bulamam diye ama gerek yok istediğin gün gel dedi sabah erken gelmen yeterli diyince şaşırdım bende

Allah hepimize yardım etsin :palms_up_together:

1 Beğeni