Hastane çıkışı ne zaman giydirilmeli?

Kızlar merhaba , isimli hastane çıkışı yaptıracağım da, ilk doğumum bilmiyorum tecrübelerinize sığınıyorum… ilk gün doğuncamı giydirdiniz süslü olan hastane çıkışını yoksa ertesi güne mi giydiriliyor ??

İlk gün hemşireye verdim ben doğumhaneden o kıyafetle geldi Çevremde herkes öyle yaptı hastaneden çıkış için kullanmadı kimse. Çıkışta Direkt eve gidiyorsun üstünü başını örtüp zaten evde hemen değiştiriyorsun hastane pisliği sonuçta diyip o zaman isimli olmasının bir anlamı kalmıyor. Doğduğu gün giymesi daha güzel olur zaten üstünde kalıyor hem gelen gideninizde olursa odaya o şekil daha hoş ama siz bilirsiniz tabi

1 Beğeni

İlk gün çok kirleniyor diyorlar kan bulaşıyor vs o yüzden biraz tereddütlüyüm emin olamadım , ertesi güne yada akşama doğru giydiriyorlarmış , sizde leke pislik oldumu takımda

Benim bebiş kakasını yapıp yemişti heer tarafı b*ktu çocuğun :joy::joy: saçlarına yapışmıştı bildiğiniz. Şapkayla kapattık hemşireler biraz silmişti ama çıkmamıştı ona rağmen giydirdim . Kan neden bulaşsın ki bebek siZin yanınıza gelmeden tüm işlemleri yapılıyor aşı topuk kanı vs sonradan yapmıyorlar bunları doğar doğmaz yapılıyor

1 Beğeni

Ayy evet ya ben dün doğum yaptım hemşire bebek doğunca sildi heryerini bezini kıyafetlerini giydirdi ama kan olmuş zibini üstü, yedek kıyafette koydum ama bir adet

1 Beğeni

Ay allahım minnoşa Baksen , oluyormuş canım kadınların %90 no bu yönde düşünüyor, alt ayırım yapmışlar baksana baya kirleniyor diyorlar

Ay evet herkes bu şekilde söylüyor canım , hem ilk gün giydirmemek lazımmış Hemde yedeği biraz fazla tutmak lazım

1 Beğeni