Kızlar merhaba , isimli hastane çıkışı yaptıracağım da, ilk doğumum bilmiyorum tecrübelerinize sığınıyorum… ilk gün doğuncamı giydirdiniz süslü olan hastane çıkışını yoksa ertesi güne mi giydiriliyor ??
İlk gün hemşireye verdim ben doğumhaneden o kıyafetle geldi Çevremde herkes öyle yaptı hastaneden çıkış için kullanmadı kimse. Çıkışta Direkt eve gidiyorsun üstünü başını örtüp zaten evde hemen değiştiriyorsun hastane pisliği sonuçta diyip o zaman isimli olmasının bir anlamı kalmıyor. Doğduğu gün giymesi daha güzel olur zaten üstünde kalıyor hem gelen gideninizde olursa odaya o şekil daha hoş ama siz bilirsiniz tabi
İlk gün çok kirleniyor diyorlar kan bulaşıyor vs o yüzden biraz tereddütlüyüm emin olamadım , ertesi güne yada akşama doğru giydiriyorlarmış , sizde leke pislik oldumu takımda
Benim bebiş kakasını yapıp yemişti heer tarafı b*ktu çocuğun ![]()
saçlarına yapışmıştı bildiğiniz. Şapkayla kapattık hemşireler biraz silmişti ama çıkmamıştı ona rağmen giydirdim . Kan neden bulaşsın ki bebek siZin yanınıza gelmeden tüm işlemleri yapılıyor aşı topuk kanı vs sonradan yapmıyorlar bunları doğar doğmaz yapılıyor
Ayy evet ya ben dün doğum yaptım hemşire bebek doğunca sildi heryerini bezini kıyafetlerini giydirdi ama kan olmuş zibini üstü, yedek kıyafette koydum ama bir adet
Ay allahım minnoşa Baksen , oluyormuş canım kadınların %90 no bu yönde düşünüyor, alt ayırım yapmışlar baksana baya kirleniyor diyorlar
Ay evet herkes bu şekilde söylüyor canım , hem ilk gün giydirmemek lazımmış Hemde yedeği biraz fazla tutmak lazım