Hastane çıkış seti

Ocakta bebeğimi kucağıma alacağım nasip olursa ama hala fotoğraf çekimi için isim nakışlı hastane çıkış seti bulamadım :frowning: ya çok pahalı yada hiç güzel değil setler… Tavsiyesi olan var mı acaba? Lohusahamile diye bir sayfada buldum uygun fiyatlı pamuk diyor ama güvenemedim var mı alışveriş yapan?

5 Beğeni

Ben nakışlı değil de baskılı yaptırdım. Ama ilk yıkamada renk veriyor. Elde yıkamak gerekiyor.

2 Beğeni

Günaydın canım aramıza hoşgeldin :heart::rose: gebeliğin hayırlı olsun az kalmış maşallah @Seb Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin bende düşünüyorum ama dediğin gibi ya pahalli yada kaliteli değil kenarda bekleyeyim belki alıp memnun olanlar vardır​:hugs:

3 Beğeni

Merhaba @SEB hoşgeldiniz :bouquet: ben e bebekten sade bi model tercih etmiştim

2 Beğeni

Canım ben butik bebekten aldım memnunum baskılı benimki

Sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah :smiling_face_with_three_hearts: ben hiç böyle şeyleri yapamadığım için sadece kutlamak için yazmak istedim :heart:

2 Beğeni

Ben Trendyol dan aldım isim nakışlı görsel olarak çok beğenmiştim biraz pahalı ama hazırlarken 20 derecede yıkadım ona rağmen biraz boyası çıktı iplerinin beyaz üstüne kırmızı yazdirmistim eski gibi göründü o yüzden çok mutsuzum keşke yikamasaydim diyorum ama öyle de giydiremezdim​:disappointed_relieved::disappointed_relieved:

1 Beğeni

Ben sade aldım ve eve gelince çekim yapmadım 4 gün sonra yapmıştım:)

Sade alıp üzerine yazdırta da bilirsiniz @SEB

Aramıza hoşgeldin :tada: @SEB

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

Umarım sağlıkla gelir bebiş :smiling_face_with_three_hearts:

Kendiniz şık bir takım alıp ismini işletebilirsiniz

1 Beğeni

Bugün sipariş verdim beyaz üzerine gümüş nakışlı şekilde umarım boyası falan çıkmaz ay çok üzülürüm :face_with_peeking_eye:

2 Beğeni

Güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim hepinize Rabbim evlatlarımızla sınamasın bizleri​:raised_hands::raised_hands:

Bugün bi risk aldım sipariş verdim dediğim yerden nohut battaniye yastık ve tulum set olarak piyasadan daha uygundu inşallah güzel gelirse yorumlarımı yazarım buraya :heart_eyes:

2 Beğeni

Amin canım Sende cevap bekliyorum o zaman güzel çıkarsa sayfayida paylasirsin isteyen alır şimdiden teşekkür ederim

2 Beğeni

Gümüş pek renk atmaz ben kırmızı yaptırmıştım ondan oldu galiba

1 Beğeni

Bende arayıştaydım gelince yorumunu bekliyorum ona göre bende ordan vereyim bari :blush:

3 Beğeni

İlk defa duydum o nasıl oluyo canım

1 Beğeni

Aa ben nilüfer tarafındayım hiç bilmiyorum o tarafları evlenip geldim Bursa’ya bilseydim öyle bişe de yaptırabilirdim artık mevlüdüne nasipse Ücretleri nasıl oluyo canım onların

2 Beğeni

Çok güzel gözüküyor güzel günlerde kullanın :star_struck:

2 Beğeni

Çok güzel ve isim de ayrı güzel :heart_eyes:

1 Beğeni