Kızlar hem anne hem bebek icin hastane cantasina neler koydunuz
Bebek için 1 hastane seti 10lu (bu ebeye veriliyormus) 2 3lü takım 1 tulum 4 zibin 7 8 tane de agiz mendili 1 muslin örtü 1 paket bebek bezi 1 paket temizleme pamuğu koydum lazim olma ihtimaline karşı da pisik kremini ve biberonu da ekledim
Kendim icin 1 gecelik 1 pijama takimi 2 ser adet emzirme sutyeni ve lohusa kilodu 1 atlet 2 corap 1 terlik 5 adet deepend kilot. Göğüs ucu kremi ve pedi . Yine lazim olursa diye gogus pompasi ekledim.
Bazi anneler kendileri icin ekstra makyaj malzemeleri sac sekillendiriciler falan da ekliyor ama ben acikcasi gerek duymadim. Zaten zorunlu sezeryan olacagim evden hazir giderim diye. Bir de hastaneden cikarken giymek için kendine kiyafet eklemeni söylüyorlar biz arabayla gidip gelecegimiz için ben yanıma boydan gecelegimi örtecek sekilde bir hırka da koydum.
Şey pişik kremi ne aldın acaba ben yeni dogim yapana sordum dedi doktor yazdırdı bebek dogunca o zaman aldım dedi de alım mi almim mi bilemedim
Hastaneden çıkarken hemşireler Bepanthol veriyor… ama pek bi işe yaradığını söyleyemem… ben sudocrem kullanıyorum. Biraz pahalı ama çok etkili
Ben her seyi doğum yapacagim hastanedeki ebelere danistim. Bana sudokrem aldirdilar sadece alt bolgesine parmagima degdirip sürmem yeterliymis. Vücut losyonu olarak da sebamed aldım. Ben alerjik bireyim 23 alerjim var bebekte olma ihtimali de yuksek oluyormus. Belki cok daha iyi markalar vardir ama doktorum ve ebeler ne diyosa ona yöneldim