Hastane cantama ne koymam lazım

Kızlar merhaba 27 haftalık hamileyim yavaştan hastane çantamı hazırlamak istiyorum neler koymam lazım yardımcı olurmusunuz ona göre de birkaç eşya alayım :blush:

Ben diğer eşyalardan bağımsız silikon göğüs ucunu koymanızı öneririm. O gece emzirme hemşireleri o bulamamıştım bebeğim aç kalmıştı 3saatten fazla, göğsümü tutturamadim hemen silikon uçla emzirmistim benim için en iyiki o olmuştu

Merhaba hangi markanınkini kullandınız acaba benimde ikinci gebeliğim ilk gebeliğimde bende tutturamamamıştım çok zor olmuştu

Wee baby, bebeğim 41 günlük hala gogus ucuyla emziriyorum, kilo alımı iyi

Tamamdır ekleyeceğim listeye :blush:

Aşkım kendin için takım al 2 tane. Ben bi pijama bi de elbise(lohusa geceliklerinde oluyor ya) katmayı düşünüyorum. Bebişe 12 tane civarı bez,(1 gün duracaksan tabii, 2 gün duracaksan daha fazla al) ıslak mendil veya ıslatmak için Pamuklar. Kaşık biberonu söylüyolar bilmiyorum ne kadar önemli işte sen tesettürlüysen kendin için ferace tunik ayarla çıkış için, 2 tane tülbent/ yazma kat. Bebiş için 3 tane takım koy, patikliler olursa çok daha iyi olur. Eldiven ve şapka al yanına ve mutlaka önlük de olsun. Bebişe çamaşır, kendin için hasta pedi. Refakatçin olacaksa yanında kahve çay al paket. Bebiş için örtü al. Kendin için çamaşır al mutlaka, peçete al başka başka ne önerebiliriiiimm aklıma gelenler bunlar şimdilik. Bebiş için battaniye al. Ya bir de kendin için dudak nemlendirici işte el kremi falan alabilirsin. Suluk pipetli suluk, önermişlerdi. Tecrübeliler bu önerileri değerlendirirse sevinirim :slight_smile: bir de gümüş kapaklar benim aklımı kurcalıyor bilmiyorum etrafımda kullanan da yok.

Sağol canım teşekkür ederim :two_hearts:

Emzirme minderi de önemli 1 gece kaldım ama eşimi eve yollayıp getirttim

Sezeryanla doğum olacaksa eğer 2 gece kalınıyor bebek için 2 takım hasta bezi ıslak mendil kendine ayrı koy emzik biberon 1 kutu mama çatal kaşık bardak kahve ketil bebek için bebek bezi ıslak mendil pijama takımı 2 tane olur zaten sezeryanla doğum olacak sa hastaneden verilen önlük le dolaşmak zorundasın sonda çıkana kadar hastane yemekleri tuzsuz olduğu için tuz al yanına peçete meyve suyu 5 lt su kareli bisküvi mutlaka olsun ameliyat sorna katı yemek yasak komposto ve kahve. Çay öneriyorlar tabi