Hareketlerini ne zaman hissederim

17+3 haftalık hamileyim hareket hissetmiyorum normal mi?

Ilk gebeligin mi ilkte 4 5 aylikjen hissediliyor

Normal canım her gebelik farklıdır her bebekte kimi anne erken hissederken kimisi daha geç hissedebiliyor bu bebek hareket etmiyor demek olmuyor senin hissedicegin kadar kuvvetli hareketi yok henüz benim ilk gebeliğim 18 haftalıkken hissettim ilk hareketlerini o yüzden endişe etme

Kisideb kisiye değişir canım bn 19 dan snra hsettim

En erken 18.haftada hissediliyor ben 19.haftada hissetmiştim

Ben 18. Haftada hissettim ilk gebeligim

Kız ben 29 haftalık oldum anca hissettim doğru düzgün şu an 34+ 5 haftalık hamileyim Çok güzel hissediyorum

19 haftalıkken ufakten hissettim ama emin değildim. 20. Haftayı doldurduğumuzda artık devam eden bir hareketlilik söz konusu oldu sizde o dönem hissedersiniz bence

24.haftaya kadar zamanı var canım büyük ihtimalle diğer hafta kıpırtıları hissedersin

Benim ilk gebelgim 14+4hisetim . Bu ara hissetmiyordum. 17 olduk simdi daha net hissediyorum

İlk gebeliginse gec hissedeblirsin canim ilk gebeligimde 19 haftada hissetmeye basladim bundada 16 haftada basladim.yani bi kac gundur hissediyorum

Maşallah sizin baya erken olmuş benim bildiğim bebek 16.haftadan sonra hareket etmeye başlar

İlk gebeliğim

Teşekkür ederim sürekli elim karnımda hareket etsin diye bekliyorum :slightly_smiling_face:

İlk gebelik olunca her şeye evham yapıyorum​:blush:

Aynen ilk gebelik :blush:

Bu zaten gebeliğin doğasında var ilk önce test ve hamilelik merak ediliyor Sonra bebek ve kalp atışı sonra cinsiyet sonra hareket doğum korku o bu derken sona doğru geliyoruz​:smiling_face_with_three_hearts::hugs::heart:

İlk hareketi pıt pıt damar atıyor gibi oluyor sonra ki haftalarda tekme olarak hissedersin benim kız tekmeleri bi sağdan bi soldan sallıyor :joy::joy:

Aynen öyle​:grinning::smiley:

Benimkide kız :grinning: kız için hareketleri daha geç hissederrsin diyolar ne kadar doğru bilmiyorum