Hareketleri hissetmek

İlk hareketleri nasıl ve hangi haftada hissettiniz?

2 Beğeni

Ben 20. Haftama doğru hissettim küçük tekmeler halinde çok tuhaf ve mucizevi bir his şu an daha etkili hissediyorum ve çok güzel hamileliği bitirirken buna çok üzülücem

1 Beğeni

23 haftanin ortalarinda hisetmisdim yani daha cok yeni suan 24+3 haftaligiz düsün artin :smiling_face_with_three_hearts: ufakdan bi kalp carpintisina benziyo​:smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @Mlstsdmr

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

Balık kayıyor gibi hissettim ben ilk

1. haftalarda duymuştum ikisinde de
3 Beğeni

@Mlstsdmr hoş geldin :green_heart:

Ben ilk 13 haftamda kelebek kanadı gibi hiss etdim

Ama 16 haftamda net hiss ediyordum.:blush:

Sen kaç haftalıksın hiss ede bildinmi?.

1 Beğeni

Merhaba @Mlstsdmr hoşgeldiniz :smiling_face_with_three_hearts: benim hissetmem 20. Haftayı buldu

1. Haftada seğirme gibi hissetmeye başlamıştım ama en net 17. Haftaydı

Bizimde 19+3 oldu dediğiniz gibi kalp çarpıntısı ve tekmeye benziyor bende bugün hissettim

1 Beğeni

Biz 18 haftamızı tamamlicaz ben niye hisetmiyorum ya acaba ben mi anlamıyorum​:joy:geçen bişey oldu acaba hareket etti mi etmedi mi :roll_eyes:

1 Beğeni

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :heart: Benim 3. Gebeliğim 16 haftadan itibaren kelebek cirpintisi gibi hissettim dalga gibi vs sonra 22 haftadan sonra tam hissetmeye başladım Rabbim herkese tattirsin bu hissi çok güzel :pregnant_woman:t2::rose::hibiscus:

1 Beğeni

Ben 21.haftada hissetmeye basladim çok guzel bir duygu .Rabbim tüm isteyen kadinlara bu duyguyu yaşatsin insallah.

3 Beğeni

Amin inşallah :pray::heart: