Haraket hissetmeme

18 haftalık oldum ama bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum tam olarak ne zaman hissetmeye başlarım bu arada bebişim erkek erkekler fazla hareket etmezmi

Hareketleri hissetmeye başladığınızda hiç durmuyor emin olun daha erken olabilir 23.haftaya kadar yolu var erkeğin fazla hareket ediyor olması erken hareket edeceği anlamına gelmiyor hissetmeye başladığınızda fazla hareketli olduğunu göreceksiniz ultrasonda bile öyle cuma doktorum dedi ne kadar hareketli bi bebek gerçekten öyle ben 19.hafta içinde Bi gece uyumak için yattığımda başladım hissetmeye o gün bugündür maşallahı var özellikle oturunca ve yatınca şimdi merak ediyorsunuz heyecanla bekliyorsunuz anlıyorum ama demek ki daha zamanı var annesi :upside_down_face:

İlk gebeliklerde bazen bulundugunuz haftalarda belli belirsiz hissedende oluyor 20-23 arası baslıyor asıl. Bazen daha az hareketli bazende cok hareketli oluyorlar hafta olarak kücük oldukları icin siddetli hareketleri daha cok hissediyormusuz o haftalarda doktorum söylemişti

1 Beğeni

Benimde 2 . Gebeliğim 21. Haftadayım bazen hissediyorum bazen hissetmiyorum umarım benimde düzelir hareketleri yada ben hissederim :smiling_face_with_three_hearts:

Normal bir durummuş hareketlerini 2 gün çok az hatta hiç hissetmiyor gibi oldugum icin acile gitmiştim ultrasonda hareket ettiği görünüyor ama ben hissetmiyordum doktor yok biseyi niye evham yaptın ki demişti. 20-26 arası böyle olabiliyormus daha kücük oldukları icin biz siddetli hareketleri net hissediyormusuz aslında

1 Beğeni

Tamda bu konu için soru sormaya girmiştim siteye bu konuyu gördüm bende 21 haftalık hamileyim üçüncü gebeliğim bebeğimin hareketlerini rahatlıkla hissediyordum dün çok hareketliydi ama bugün hiç hissetmedim korkmuştum açıkcası sizin yorumunuzu görene kadar

1 Beğeni

içim rahatladı çok teşekkür ederim :folded_hands: