Hanımlar lütfen bakın ufak kan geldi

14 hafta 2 günlük gebeyim ve benden kan geldi nokta kadar sizce neden isteyenlere mucize anne mesajı ile gönderebilirim

Ev işi felan yaptın mi? Kendini zorlama gibi. Benimde gelmişti daha yoğun ama doktora görün mutlaka. Ama endişe etme çoğu kişide oluyor. Yinede kontrole git hemen

1 Beğeni

Yarın gideceğim doktora çok korkuyorum ama ev işi de yapmadım halbuki bende anlamadım :sob::sob::sob::sob:

Korkma sakin ol. Bebekte strese girer. Bendede oldu 3 haftadır hala geliyor zaten daha 2 saat once yine geldi progestan kullaniyorum. Benimde yarin doktor randevum var tekrar sorucam. Allah’ın izniyle bisey olmaz merak etme :orange_heart:

1 Beğeni

Hiç korkmayın yerleşme kanaması olabilir veya kılcal damarlar zedelenmesi nnedeni ile gelmiş olabilir gene Dr iletişime geçin içiniz rahat etsin

1 Beğeni

Benim de öyle bi kkaç defa olmuştu doktoruma yazdigimda devami gelmiyosa agri eslik etmiyosa lütfen korkma demişti.

2 Beğeni

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim bende bugün görüştüm doktorumla devamı gelmezse sorun yok dedi ağrıların yok ise sorun yok dedi bana dinlen bol bol dedi umarım bir daha olmaz hepinize teşekkür ederim tekrardan bana verdiğiniz bilgilerden dolayı içimi rahatlattınız :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Şimdi nasılsınız, doktorunuz ne dedi ?

1 Beğeni

Hamileliğim 12. Haftasındayım 8.haftadan sonra bolca kahverengi lekelenme ve kan geldi cidden hiç endişe etmeyin bol bol dinlenin ve düşük riski için doktorunuzun önereceği ilaçları alın geçiyor :slight_smile: Tez zamanda geçer inşallah gergin bir süreç ama sakinlik en önemli şey 🪽

1 Beğeni

Şuan iyiyim çok şükür arkadaşlar dinlenince ağrımda geçti sızımda kanın devamı da gelmedi gerçekten ilk gebelik olunca bilmedigimden elim ayağıma dolaşıyor ters bişey olunca hepinize tekrardan teşekkürler :innocent::innocent:

1 Beğeni