Hanımlar kafamı kurcalayan bir konu var

Emin değilim ama şüphelerim var bu durum piskolajimi bozacak dereceye getirmiş hayata hiç bir şeye adapte olamıyorum acaba kendi kendine yaratiyorum yoksa birşey var o yüzden ben bukadar huzursuzum bişey soracam ve yaşayıp tecrübe eden hanımlar konuşsun ben eşimin beni aldatindan şüpheleniyorum ama hiç bir ize bişeye ras geedim ama inanılmaz bir kuşku huzursuzluk var içimde

Neden böyle hissediyorsun canım peki bir sebebi olmalı bence, eşin sana mesafeli mi davranmaya başladı soğuk mu yapıyor yoksa her şey aynı sen mi böyle bir hisse kapıldın öyleyse eğer hamilelik psikolojisinden falan olabilir

Aslında normal davranıyor sadece bir yalanı yakaladım artık herseyi sorgular oldum hamile deyilim bebeğim 10 aylık

Yalan konusunu bilmediğim için yorum yapamıyorum ama çok abartılacak bişey değilse fazla kurcalama bence sonuçta bişeyini de yakalamamışsın normal de davranıyor diyosun, paranoya yapmış olabilirsin bir kere yalanını yakalayınca güvenin sarsılmış olabilir, ama bence davranışları yaklaşımı normalse sana karşı büyütme durduk yere ilişkiniz zedelenir