Hanımlar dikkat

Kızlar şimdi bakın olayaaaa 11+2 yim geçen hafta 10+2 idim geçen hafta çok sancı sebebiyle başka bir doktora gittim bana plasenta aşağıda dedi düşük riski var dedi progestan verdi yattığın yerden kalkma bile dedi bende 1 hafta nerden baksanız annemde kaldım veeee bu hafta bugün kendi doktoruma gittim doktoruma başka doktorun böyle böyle dediğini söyledim bana dediki yahu plesanta dediğimiz şey 10. Haftada oluşuyor zaten hemen aşağıda düşük riskin var denir mi dedi bu şekilde gebelerimizde telaslaniyor dedi kanama hiç oldu mu dedi hayır hocam dedim bakın dedi progestani biz doktorlar kanama olursa ve ultrason da görebildiğimiz rahim etrafında kan görülürse eğer önlem amaçlı veririz dedi kısaca hanımlar eğer kanama olmadan düşük riski var diyen bı doktor varsa kesinlikle başka doktora da gidin 1 hafta hayat zehir oldu düşünmekten hiç gerek bile yokmuş :face_holding_back_tears:

2 Beğeni

Çok şükür canım senin adına sevindim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Evet gerçekten ya çok mutlu oldum bebişimin keyfi gayet yerindeydi haftaya da ikili testim var inşallah o da güzel gelir sonucu sonra değmeyin keyfime :joy::purple_heart:

1 Beğeni

Gelir inşallah canım benim :two_hearts::palms_up_together:t2:

1 Beğeni

Ay inşallah inşallah :purple_heart::purple_heart:

1 Beğeni

O progestan in agizdan alinmasi bile tehlikeli yan etkilerini okudum kanaman yoksa neden verdi ki

Çünkü diğer doktor direk bunu yazdı düşük riski var engeller düşüğü dedi