Hanımlar detayli ultrason zorunlu mu

Varmı detaylı ultrasona gitmeyen

Zorunlu değil

Ben girmedim zorunlu değil

Neden girmek istemiyorsunuz peki

Bende gitmedim 29 oldum geçti artık. Ve zorunlu değildi. Eşimde hiç istemedi. Hem aşırı pahalıydı hemde 40 dk ultrasonu iyi bulmuyorum. Doktorumda bişey çıkarsa tedavi edemeyiz dedi sadece biliriz dedi gerek bile duymadım o stresle hamileliğimi geçiremem. Herşey Rabbimden

benim doktorum özel Bir yer söyledi illa oraya git diye sadece para için istediğini düşünüyorum ben de bişey çıkarsa strese de girmek istemiyorum

Aynen benimkide özel bi yere gönderdi 2500 civarı bişey istedi resmen

Bende gitmedim herşey rabbimden zorunlu değil

Bu detaylı ultrason ücretli bir şey mi kızlar. Ben hiç bilmiyordum

Ben ücretsiz yapan biyer bilmiyorum açıkcası. Özel bi cihaz olduğu için sanırım

Devlet hastanelerinde yapıyorlar kızlar ücretli değil. Özeller de ücretli

1 Beğeni

şöyle soyliyim ben 2 defa gittim özele ufak bi soruna mudahale edip ilac verebiliyolar herkesin kendi fikri tabi ama bence yapilmali benim kordonda yuksek direnc vardi mesela hap verdi falan ben öneriyorum ama herkesin kendi fikri​:blush::blush::blush:

1 Beğeni

Zaten anne karnındaki bebegi tabiki tedavi edemez ama doğum sonrası bi sıkıntı varsa hemen müdahale edilebilir diye düşünüyorum bende. Tabikide hersey Allahtan boyle bir imkam sunmusken kullanmamak neden? Birsey varsa gec ogrenirseniz o zaman daha cok uzulmez misiniz? Saglikla gelsin inşallah

1 Beğeni

Ben normalde kadın doğuma gidiyordum kızlar ama cuma günü ikiz olduğunu öğrendik doktorum artık sana perinatoloji mi valla adını daha öğrenemedim :face_with_hand_over_mouth:riskli gebelik bölümü bakacak dedi oraya yönlendirdi beni 30 35 dk ultrason yaptı doktor ve bundan sonra sürekli bu şekilde bakacağız takip edeceğiz dedi normal ultrason cihazına göre daha gelişmiş bir cihaz gibiydi bu artık detaylı ultrason yapılacak sürekli mi demek oluyor. Şehir hastanesine gidiyorum bende. Daha önce başıma gelmediği için bilemiyorum o yüzden ama sanki ilk hamileliğimde bir kez detaylı yapılmıştı diye biliyorum yine devlet hastanesindeydi ücrette vermemiştim.