Hanımlar bugun kontrole gittim 40 +2 olduğu icin dr. 2 gün mühlet verdi

Sancılarım iki gun iicnde kendiliginden baslamazsa sezeryan veya suni sanci ile alacagini soyledi Onerileriniz var mi normal dogumu ne baslatir benimle ayni durumu yasayan var mi acaba.bilmiyorum yinede insan normal dogumu tercih eder diye dusunuyorum. Ya da hepsi korkudan bilmiyorum neyin dogru oldugunu da bilmiyorum :pleading_face: yardimci olur musunuz ne yapabilirim veya sezeryan olacaksa nasil ilerleriyor sonra ki surec

1 Beğeni

41+3 e kadar hatta 42 yekadar yolu var neden 2 gün verdi ki. Merdiven inip çıkın. İlişkiye girin. Hurma yiyin. Bide meryemana otunu kaynatip suyunu içiyorlar diye duydum ama emin değilim. Arastirin

1 Beğeni

Gun vermesinin sebebi diger doktorlar gibi risk alamam dedi ben o kadar bekletme taraftari degilim dedi bebek dışkısını yiyormuş tehlikenin gelmesini beklemeden alalim dedi ama bilmiyorum icime sinmiyor ki

2 Beğeni

Bir bildiği vardır öyleyse stres yapmayın. Doğumu kolaylaştıran şeyleri araştırın bildiklerimi söyledim. Evet o bebeğin kaka yapması durumu falan riskli elbette

1 Beğeni

Merdiven inip çıkın. Ananas suyu için ya da ananas yiyin. Hurma yiyebilirsiniz. Squat ya da kegel egzersizleri yapın :blush:

1 Beğeni

Merhaba şu videonun altına doğum başlattığı ya da hızlandırdığını yazmışlar isterseniz bir bakın. Sağlıcakla gelsin​:cherry_blossom:

1 Beğeni