Bebek 2 hafta önde benim ne şekerim var nede tansiyonum bu durum neyden kaynaklanıyor bugüne kadar doktora gitim hiç bundan bahsedilmedi bir engel yaratirmi 2 hafta önde olması
Benimki de 10 geriden geliyormuş 35 haftam bugün bitti kilosu çok az geliyor bana 2kilo 100 Gr dedi
Son haftalara doğru haftasıyla uyumlu oluyor. Endişe etmeyin
Kilosu canımı çok sıkıyor
Senin kilosu az canım normalde şuan 2750 olman gerekir o yüzden geride
Bu neyden kaynaklanıyor peki doktor bana dediki adetten önce gebeliğin 2 hafta başlamış
İlk başta çok güzel gidiyordu kilo alımı iki hafta 200 grm almış
Kilosunu çok kafaya takma dedi
Bebegin gelisimi guzel ozaman canim benim de seker tansiyon bisey yok 1 bucuk hafta onde gozuyodu hep ama doktor haftasiyla uyumlu diyodu usg aletlerinin olcumleride yanlis olabiliyo
Canım ben adet gunlerimi yanlış bilmiyorum çok takintiliyim o konuda ona eminim yani evet dedin gibi gelişmişi gayet iyi kilosu 32 haftayla uyumlu aslında doktor öndedir demedi takı ben dedim adet tarihim budur 30 kaftalik olacam ozaman dedi önde haftalığın
Sürekli giderim hastaneye hiç buyle birşeyden bahsetmedi şimdi diyince bana tuhaf geldi
Ben 37 haftalikken 3.200 dendi 38+1 de doguma girmeden yarim saat once tekrar bakdilar 3.200 dediler yine 3.500 dogdu ilk dogumumda da ayni oldu kilosu farkli cikdi
Benimde 37 ye kadar 1 gafta ondendi somdi duzeldi suan 40+2 deyim hala tık yok ne zaman geleceksin oglum
Benimki de 2 hafta önde son adet tarihi yanlış olabilir diyorlar ya da bebek biraz uzun olabilir diyorlar şeker yoksa. Büyüme devam ederse sezaryen oluyor. Hayıtlusu olsun bakalım
Ya bence bu genetik bı durum olabilir mi benim annem hamileyken hiç kilo almazmis bebeklerde 4 5 kilo dogarmis bende şimdiye kadar 5 kilo aldım zaten 34+2 de 2850 dedi doktorum ve bendede de şeker yok tansiyon vs yok doktorum sen almiyorsun bebeğin alıyor dedi anneme çekmişim sanırım kimisinde de bebek almaz anne alır kimi ikisi de alır
Canım şu ana kadar ben 13 kilo aldım 30 haftaligim bebek 2 kilo yapımda iri değil milyon tipliyim annemin çocukları ne kadar bir kiloda doğdu bilmiyorum doktor sordu sen kaç kilo doğdun eşin kaç kilo doğmuş hocam 30 yıl önce ki doğumlarda kilomu vardı annelrimiz not alsın nerden bilelim![]()
Bana eşin de sen de uzunsun ondan olabilir dedilwr önde olması ile ilgili