Öncelikle hepinize günaydın hayırlı cumalar diliyorum ben dün doktora gittim 28+1 günlük hamileyim doktor dün baktığında bebeğin kilosu 1kg 150 gr dedi haftasına göre normal dedi bu haftada sizce iyi mi kilosu ve normal doğum düşünüyorum bunun için egzersiz yapmaya başlasam mı yada kaçındı haftada başlamam gerekiyor ![]()
![]()
Bence erken egzersiz icin yani sadece su an duzenli yuruyus yapabilirsin
Egzersiz şu an için iyi değil ben mesela 37+ haftadan sonra başladım 39+3 de doğurdum her beden aynı değildir yani riske girib erkenden başlama derim ama bol bol yürüyüş yap ben hamileliğimi öğrendiöim günden yürüyüşteyim
herkes diyodu yollarda doğurucaksın. İnşAllah sağlıkla kucağına alırsın Rabbim kolaylaştırsın![]()
Öncelikle cevap verdiğiniz tavsiye verdiğiniz için teşekkür ederim peki haftama göre kilo normal mi çünkü ilk başta bebek hep zayıf diyordular ben çok çabaladım şuan 28 haftalık 1 kilo 150gr
Canım hiç canını sıkma iyi bebegin kilosu da umarım sağlıkla kucağına alırsın
Rica ederim yok canım gayet normal kilosu ben hatta burdaki uygulamaya hep balardım eğer orda gösterilen kiloyla uyumluysa öylede devam ederdim merak etme kilosu iyi zaten son haftalarda hızlıca kilo alıyor inşAllah göreceksin. O zaman kilosu çok olmasını istiyorsan onun içinde tavsiye veririm![]()