Bir uygulama buldum isteyenlere mucize annenin mesaj bölümünden adını yazabilirim astrologlar var vs bebeğimin cinsiyetini sordum hamile kaldığım ay ve eşimin benim doğum tarihimiz ve doğum saatimiz ile hesaplıyor sanırım aranızda cinsiyet bilen hamişlerimiz varsa uygulamaya bı sorsada astrologların iyiliğini ölçsek nasıl olur
Bu dediğine benzer bir şeyi bana tiktokta kardeşim görüp söyledi bana yaptık ve kız çıkmıştı Ve cinsiyetininde kız olduğunu öğrendik. Doğrusu benim yaptığımda doğum saati yoktu herkes bilemiyor zaten malum bende cimere sordum dur ben indireyim bi
Ayy evet bı dener misin ama 24 saat içinde cevaplanacak dedi
Ee bende o tarz soru yoktu ama bende şey sordum ne zaman olacak çocuğum diye :d
Hahahaha soru tarzı orda kalıp şeklinde ama sen istediğin gibi yazbailiyosun bakalım ne diyecek sana
Sana bu diğer dediğimi yapalım mı
Yapalım yapalım
Ay görmedim ki sorrii yarım saate dedi
Olsun canım sonuçta vereceği cevap önemli hadi bana senin dediğini yapalım
Şimdi bana lazım olanlar senin, eşinin doğum tarihi ay yıl gün ve hamile kaldığın ay lazım
Aralık hamile kaldığım ay benim doğum tarihim 2.07.1996 eşimin ki 14.09.1996 ondan iki ay büyüğüm ama daha zengin olmadık djsjsjs
Son regl tarihim dersen Kasım oluyo
Kan değişimine göre mi bakıyorsun
Eşinle aramızda bir sene bir gün var :d kız kardeşimle aynı gün. Olursun ya daha zamanı vardır. Hazır mısıın cinsiyete erkeklerde 4 yılda bir, kadınlarda 3 yılda bir kan değişimi olurmuş.
Hahaha şimdi o cümleyi yazdım yolladım sen yazdınn şaka miduur
Hahahah ben de görmüştüm o videoyu
Benim tuttu ama bakalım Zeyy’in tutacak mı
Aaa kan değişimine bakmıştım kız çıkmıştı ne çıktı ne çıktı ahahahhaa
Ee bende erkek çıktı 2023 eylül ayında değişiyor eşininki işte ekimde de hamiş kalıyorsun
Kız o şeye göre değil mi doğum tarihi kan değişimine en yakın olanin ki çıkıyor dur şimdi bı dk ben bunu yaptım,