Hanımlar bebeğim üç buçuk aylık olacak artık. Ben geçen ay regl oldum. İki gündür adet sancısı çekiyorum ve iki gündür sütüm yok denilecek kadar az. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Ne yapabilirim? Kızım çok aç, mamayı da reddediyor. Hiç bir mama kabul etmiyor. Allah rızası için sütüm hep olsun diye dua edin bana ve bilgisi olan bana yazsın. Lütfen acill… @tecrübeli-anneler @admin
@Leyl sağım yapmayı denediniz mi bebekler çok güçlü çekemiyobiliyolar 3 saatte bir düzenli sagimla sütünüz artabilir ama gelmesede düzenli sağın birde ben Solgar brewers yeast with B12 vitamini kullanıyorum bestlak damla fln benim aklıma gelenler bunlar
Evet üstteki arkadaşın dediği gibi Elektrikli sağım makinasına alın masalı oluyor onlar. Ben aldım bu tür durumlara karşı tedbir amaçlı. Bebeğim doğmadı daha ama uygun fiyatlı bir tane aldım. Sütü arttırsın gelmezse VS diye.
Bol bol su iç bunların dışında petibor bisküvi, dereotu maydanoz roka, tahin helvası rezene ve kimyon tohumunu karıştır iç bunlar süt yapıyor hem de gazını alıyor
Teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim
Sağım yapmanın yanlış olduğunu söylüyorlar bana. Ben almak istedim bu tür durumlar için ama eşimin kanına girmişler o da izin vermiyor. Çok teşekkür ederim