Güzel anneler…
Şuan tecrübenize ihtiyacım var biliyorsunuz az bir zamanım kaldı ve gala hangi bezi tercih etmeliyim bilmiyorum her kafadan bir ses çıkıyor kafam karıştı zaten hastane için bir paket alacağım pişik olur ise değiştiririm elimde kalmaz diye iki oğlumda prima kullandım ama maalesef Stan çok pahalı ben hatta onun tan ürünü gibi A101 Sofia bezini kullandım oda güzeldi ama şuan aynı kalitede mi bilmiyorum ve burda anket yapacağım ama bazı markaların paketleri değişiyor ona göre resim de atarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Ben kızımda sırasıyla Prima, Molfix ve Sleepy kullandım. En uzun Sleepy kullandım o zamanlar yeni yeni çıkıyordu. Şimdi içinde Sleepy Bio Natural aldım ilk zamanlar için sonrasında Sleepynin daha uygun paketlerine geçmeyi düşünüyorum. F/p olarak çok iyi diyeceğim ama artık Sleppynin de uygun tarafı kalmamış.
Canım molfix sleepy ve baby turko kullandım. Ama slepy en iyisi molfix ve diğeri pişik yaptı. Bu bebişimdede belediye çanta hediye yolladı içinde kremlerlwr ve bez var onun markası evy baby onuda denicem boşa gitmesin die