Kızım olacak Allah nasip ederse ismini İnci koyacağız Ben 16 haftada ögrendim. Hamileliğimin ortasına kadar Çağdaş beye gidiyordum o arkadaşıma söyledi. Benim plesenta aşağıdaydı alttan muayene olmam gerekiyordu o kadın doktorla daha rahat edebileceğim için zeynep hanıma gitmeye başladım. Senin içinden geçen bişey yok mu
ben rüyamda görmüştüm
Ben Uşak Eşme’de oturuyorum
Evet gebeliğin başından beri gidiyorum doğumda orada olacak 4 hafta kaldı
Maşallah benim iki kızım var içimden birşey geçmiyor ben ikincisi hep erkek derdim kız oldu
rüya da görmedim Zeynep hanım da halen söylemedi
beni bu sefer ayrıntılı ultrason için Ankara sevk yapti bende oraya girmek yerine medikar randevu aldım yol çekeceğim üstüne aynı masrafı yapmak yerine medikar gitmeyi tercih ettim
bakalım ogrenirsem inşallah medikar da öğreneceğim cinsiyet
Gerçekten rüyanızda gördüğünüz cinsiyet mi çıktı bebeğiniz
İnşallah öğrenirsin ben detaylı ultrason için izzet beye gittim. Medikar ile izzet beyin fiyatları aynıydı. Birde Zonguldak devlet hastanesinde de yapılıyor haberin olsun.
Evet çok tuhaf bir rüyaydı eşim kızımız olacağını ve bir isim söylüyordu ama söylediği ismi sadece kulağına okunurken söyleyeceğiz kimse bilmeyecek. Başka isim koyacağız
Uşak merkezde devam edeceğim ben de bundan sonra, devam ettiğiniz bir doktor var mı? Akif Şanlıyı düşünüyorum ben
İzzet bey bana 5 dedi medikar 3
o yüzden medikar seçtim yoksa bende sordum sağ sola Zonguldak Ankara farketmez gidince aslında da şahsi aracımız yok :))
Alanya, 24 🩷
Benim de Erzurum 6+4
Ben gittiğimde ikisi aynı fiyattı. Zonguldak daha yakın olduğu için söyledim
Zonguldak Karabük’ten hiç gitmedim oraya servis veya otobüs mü oluyor bilgin varmı peki
Evet canım otobüs var tren de var. Sen nerden geldin Karabük’e
Ankara’dan eşimin ailesi bu tarafta bartın da yani tek oğul olunca yakın bir yer falan istediler anlarsın ya eşim burdan dükkan falan açtı oylelik hem uzak hem yakın ailesine burdayiz
Ortada olmanız çok iyi olmuş burda birşeye ihtiyacın olursa uygulamanın mesaj bölümünden yazabilirsin
Neresinden :)) maşallah çok yenisiniz daha sağlıkla alın kucağınıza inşallah :)) biz kavuştuk prensesime
Teşekkür ederim zaten çevrem yok Türkiye’de değil ailem bir büyüğüm olarak bilgi almak sevindirir dicem de büyük müsün benden bilmiyorum orasını da
ama olsun
Ben de Uşak devlet hastanesinde devam ediyorum eşimin yengesi doğumhane sorumlusu orda özellikle o sebeple o hastaneye gidiyorum. Semra Keskin doktorla devam ediyorum
Ben 28 yaşındayım numara verme olayı nasıl bilmiyorum ama numaramı verebilirim çünkü doğum yapınca uygulamaya çok girebileceğimi düşünmüyorum