Hangimiz nerde hangi illerdeyiz hamiş anneler tanışalım

Maşallah senin ki sona gelmiş :face_holding_back_tears: bende merkez hürriyet mahallesi oturuyorum İzzet bende gittim de düşük tehlikesi olduğu zamanlarda şuan Sadece Zeynep gidiyorum :smiling_face: Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin sana

K Maras 27 haftalıgız

Amin inşallah :smiling_face_with_three_hearts: Hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım​:smiling_face: zeynep hanım iyi ben memnunum. İlk gebeliğin mi bilmiyorum ama gebe okuluna kayıt yaptırıp eğitime katılmanı tavsiye ederim. Ben katıldım faydasını görüyorum.

Bursa osmangazi 12 haftalik hamileyim Bursa osmangazidende kimse yok sanirim​:neutral_face:

1. Gebeligim :smiling_face: evet bende memnunum Zeynep hanımdan ve gebe okulu daha önce 2 kez gittim bu sefer gitmem zor biri küçük biri okul gidiyor :woman_shrugging:t3::upside_down_face:

35+4 samsun

1 Beğeni

Allah yardımcın olsun :smiling_face: doğumların normal mi sezeryan mı ve nerede doğum yaptın

Sağol tüm hamilelere Allah yardımcısı olsun​:smiling_face: evet ikisi de normal şükür :upside_down_face: çok uzak değil bartın da :smile: Karabük mart gibi geldm…senin ilk mi doğum yoksa sende daha önce doğum oldu mu

İstanbuldayim 23 haftalığızzz​:hugs:

Benim ilk gebeliğim 10 günüm kaldı ama hiç belirti yok bekliyorum :smiling_face:

Merhaba :slight_smile: Bende Ankara 12+2 ilk hamilelik

Son sayılı günler desene Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin​:smiling_face::smiling_face: Doğum nerede yapıyorsun yani yapacaksın :smiling_face:

Bende Ankaralıyım ama Batman’da yaşıyorum bizde 35+3 olduk :smiling_face_with_three_hearts:

İnşallah :smiling_face_with_three_hearts: devlet hastanesinde yapacam. Hastanenin doğumhanesini yenidoğan bölümünü falan hep gezdim bütün odalar tek kişilik. Gayet rahat ve ilgililer.

Ben çok olmadı karabüge geleli de Bu devlet hastanesi dediğin araştırma dimi :smiling_face: bende orada yapmayı düşünüyorumda:))

Evet araştırma hastanesi. Her bölüm için değil ama kadın doğum bölümü gayet güzel bence

Bende şu anlık kadın doğumdan başka branş gitme imkanım olmadı kadın doğum ilk deneyimim de Zeynep hanım oldu tam randevu saattimi hiç geçirmedi içeride biraz bekletiyor ama ilgi ve alakası diyalog kurması çok iyi yani :smiling_face::smiling_face:

İstanbul 7+2 deyiz Pendik yüzyıl hastanesi

Evet hamile arkadaşlar genelde devlet hastanelerinde bilgilendirme yetersiz diye sıkıntı yaşıyorlar ama zeynep hanım herşeyi anlatıyor sormak istediklerini rahatlıkla sorabilirsin

Teşekkürler :smiling_face: inşallah doğumdan sonra da ilgili olurlar ilk kez Karabük doğum yapacağım :face_holding_back_tears:Bir şey soracağım bebeğin cinsiyeti ne? ve Zeynep hanımdan mi öğrendin önce. Benimkini 14 haftalık tartışmaya başladık yani sormaya şuan 18 oldum ama halen öğrenemedim :woman_shrugging:t3: