Hangi Hastane/Doktora gidiyorsunuz?

Diğer anne adayları için fikir olması açısından tercih ettiğiniz;

• Hastane
  • Doktor Adı
  • Memnuniyet durumunuz
    Bu post altında paylaşabiliriz.
1 Beğeni

Ümit hastenesi, dilek ulusoy, memnunuz. Özellikle ikili tarama testinde bebeğin burun kemiğini görünce sanki kendi bebeği gibi mutlu oldu. Güvenilir bir doktor tüm sorularımızı sabırla cevaplıyor.

1 Beğeni

Eskişehir Acıbadem hastanesi Mine İnan
Çok ilgili sevecen bir doktor gebeliğimde bir çok problemim oldu her zaman ilgili sakinleştirici bir tavrı oldu her istediğim zaman ulaşabildim çok memnunum

2 Beğeni

Bben AVCILAR ANADOLU HASTANESINE gidiyorum cok memnunum MELTEM DURMUŞ diye bir doktor cok ilgili cok yardimci olmayı çalışıyor insan cok rahat oluyor yıllardır tanışıyormuşuz gibi davranıyor o yuzden cok memnunum. @Gizem

1 Beğeni

Sivas Numune Hastanesi. Ümmühan Çoşkun Erol. Doktorumu yeni değiştirdim. Bundan önceki doktorumla pek iletişim kuramadığım için değiştirdim. Memnun değildim. Şuan memnunum :blush:

3 Beğeni

Merhaba hanımlar siz hangi hastane hangi doktora gidiyorsunuz
@afrikanın_gelini54 belki devlet hastanesine giden hamile bulabiliriz

1 Beğeni

İzmir Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gidiyorum. Doktorum Didem Çırak. Hastaneden de doktorumdan da cok memnunum. Sadece kadın doğum çok kalabalık :upside_down_face::upside_down_face: (bunu söyleyen de bir hamile :sweat_smile:)

3 Beğeni

İstanbul bahçelievler Medipol hastanesine gidiyorum. Doktorum Doç. Dr. Derya Kanza Gül, çok memnunum. Çok güler yüzlü, içten, sabırlı, deneyimli, aklıma takılan herşeyi rahatlıkla sorabiliyorum. İyi ki yolum kasışmış diyorum…

1 Beğeni

Ben silivri devlet hastanesinde
Op. Dr. Meslin Hacıoğlu na gidiyorum fazlasıyla memnunum. Özel hastanede gibi ilgili alakalı ve bilgili ayrıca devlet olmasına ve bi çok hastaya bakmasına rağmen hiç unutmaz her randevuda tekrar tanışmayız​:smile:

1 Beğeni