Doğuma az bir zaman kaldı hangi belirtileri yaşarsak hastaneye kesinlikle gitmeliyiz. (su gelse bile gitme diyenler vardı) ?
Bende suyum geliyor ama doktorum eve git evde bekle söylüyor.Yaklaşık bu suyun gelemsi 3 haftayı geçti ve ondan başka bir belirtim yok.Geçen kontrole gitdim 1 hafta git eve daha bekle söyledi cuma gelirsin pesseri çıkarırız söyledi doktorum.Ondan sonra 37 haftamız oluyor zaten 1 günemi gelir bebek 2 günemi onu bekleyeceğiz zaten bebeği orada tutan pesser bende
Nişan vs geldiğinde hemen gitmene gerek yok. Sancıların başladığında da hemen gitmene gerek yok, sancıların düzene gelmesini bekleyebilirsin. Su gelmesinde de az az gelmesi değil de hani tam olarak bir anda geldiğinde biraz bekleyip banyonu vs yapabilirsin, zaten su geldikten kısa bir süre sonra sancılar da başlıyor. O zaman gidebilirsin. Aslında bu anlattıklarım bile kişiden kişiye değişiyor ama geneli böyle oluyor arkadaşım
Normal dogum isteme sebebimsinn hep o kadar güzel açıklayıcı anlattın ki icime su serptin resmen kendi gelsin diye dua eder oldum @NURAN
Yaaa utandırıyorsun beni Her doğum şekli birbirinden özel elbette ama bence normal doğum gibisi yok diye düşünüyorum. Çünkü bebekle beraber güçlerinizi birleştirdiğiniz tek an o an. O kendi gücüyle geliyor, sen kendi gücünle gelsin diye çabalıyorsun. Hangi doğum şekli olursa olsun annelik başlı başına bir güç istiyor zaten ama normal doğum istediğini kalbimden hissettim ve umarım gönlünden geçen olur arkadaşım Yeni bir deneyim olur senin için de belki… Hangisi senin ve bebeğin için iyi olacaksa o olsun inşallah Kalbinin temizliği gibi bir temiz doğumun olur inşallah @ezgi-y
Amiinnn canimmm insallahhh her kelimen içimi ısıtıyor o kadar odakladim ki kendimi normal doğuma 39. Haftadan önce gelsin istiyorum yoksa sezeryana alacaklar normal doğum tecrübesini de yaşamak istiyorum umarim hersey dilediğim gibi olur @NURAN
Ben de devamlı böyle söylüyordum. İnşallah gönlüne göre olur arkadaşım
Duruma göre hareket edilmeli doğum belirtisini gördükten sonra evde olmak seni daha çok strese sokacaksa hemen git arkadaşım
İnşallaahhh inşalllahhh
Son dönemde yaşadıklarımdan somra anladım ki bence her durumda gitmeliyiz içine sinmeyen her durumda git. Benim suyum geldi çok erken olmasına rağmen. Sakin kalıp duşumu aldım ve hemen hastaneye gittim. Sancıyı beklemedim. İyi ki de beklememişim.
Her doğum bambaşka bir dünya. Sen kendini daha iyi tanırsın. Nasıl için rahat edecekse öyle davran. Şimdiden bir avazda, kolay doğum olsun