Hangi beşik aldınız yada alacaksınız

Amin insallah cok aminnn :laughing:

2 Beğeni

Evimiz olsun insallah artikk

1 Beğeni

Kızlar bebişlerinize kapı süsü yaptırdınız mı?

Ben yaptırmadım ya

Ben böyle bir şey yaptırdım

Ay cok guzel vallahi ben kararsiz kaldim ya

Bnde bunu aldm biraz pahalı ama buyuyunce yatak alma derdi olmaz ek süngerle büyüyor suan bile baya büyük yatar boyle buyutmeden

Instegram da sayfası var amigurami_dunyasi04 çok güzel şeyler var düşünürseniz bırakıyorum sayfasını

Ay cok guzel bende bu tarz da hep istedim de herkes 4 yasa kadar park besik diyince ona döndüm aldım

1 Beğeni

Benim eltim el isi yapiyor hasta cocugu var satiyor da ona soylerim hem o kazansin cocugu icin diye

Bende bayılıyorum bunlara ya :laughing: kendime bile alabilirim

1 Beğeni

Bende çok begendim kendi odasina oyle aldik ama yatak odana park yatak al diyor herkes karar vermek zor gercekten

Ay harika

Ama cok guzel nasil dir kullanimi bilmiyorum da suanlik beğendim vallahi

1 Beğeni

Eltinizin instagram sayfası var mı bizde ordan alalim faydamız olur bakarız diğer ürünlere alacağız nasilsa​:smiling_face_with_three_hearts:

Şuan elinde yok sanirsam asafin hikayesi kendince cocuk icin anahtarlik bebek biseyler yapip satmaya calisiyor yada bebek kıyafetleri cocuk kiyafetleri ne olursa en azindan takip edip belki hosunuza giden biseyler paylasinca destek olarak da hem alirsiniz

1 Beğeni

Tamamdır ben bakafagim canım evet sipariş veririm cnm zaten aliuruz bari ihtiyacı olana gitsin :smiling_face_with_three_hearts:🩷

Biz trendyoldan bu beşiği aldik uygun diye 3900e düşmüstü fiyatı kaliteli değildir dediler valla ne yalan söyliyim korka korka aldık ama iyi ki de almışım kurulumunu da mobilyacı bir abimiz var ona yaptırdık bana göre kalitesi fiyatının üzerinde

Ben kapı süsünü kendim yaptım bu şekilde :smiling_face_with_three_hearts: üst tarafına bir kaç güçük gül ve yapraklar ekledim, altına da düz makrome ipleri sarkıttım. Son halini çekmemişim hastane çantamda hazır bekliyor. Umarım asmak da nasip olur :sweat_smile:

1 Beğeni

Bisey alinmasa bile takip edip sayfayi bile paylasarak destek bile olunsa hayir duasi alinir