Hangi beşik aldınız yada alacaksınız

İkisi arasında kararsız kaldım. Hangisini kullandınız ?Hangisini almalıyım ? Desteğinize ihtiyacım var kızlar :tulip:

Selam arkadaşlar park beşik arayışındayım bakıyorum yorumları okuyorum mağazalarda bakıyorum ama sizede sormak istedim kullananlar yada alanlar hangi markayı önerirsiniz artıkarı eksileri nelerdir tavsiyelerinizi bekliyorum

Bende bunu almayı düşünüyorum herkes çok önerdi şimdilik oda yapmayacağım için bu en kullanışlısı diye düşünüyorum bende bakalım nasip olursa bunu alcam inşallah

1 Beğeni

Merhabalar ben park beşik kullanıyorum ahşap beşikler bana çok kullanışsız geldiği için bunu tercih ettim Elele baby markasını tercih ettim memnunum

1 Beğeni

Marka olarak hatırlamıyorum ama bebek biraz buyuyunce çok gicirdamaya başladı,sesinden zor uyuyordu,ben hiç memnun kalmadım park beşikten,ikinci kızıma yine par beşik tarzı ama anne yani aldım,4 yaşına kadar yattı,şimdi üçüncü bebiş yatacak inşallah

1 Beğeni

Aynen ben bebek odası yapmadım Fuzuli masraf yanımda yatıracam ev de zaten yer yok annemlere yaşıyorum beşik dahi almadım babynest reflü yatağı aldım onda yatıracam. Evinde yeri olan varsa en fazla beşik alabilir. Bu arada ilk doğumum olacak inşallah

Resim atar mısın 4 yaşına kadar kullanıldıysa güzeldir merak ettim fikir olsun

Bana mı sordun canım

4 yaşa kadar değil beşik kullanılan süre kadar kullanılıyor. İç ebatı 80e 40 cm 1 1 buçuk yaşa kadar kullanılır. Daha sonra da zaten yanımda yatıracam yatakta. Koca yok yanımda :slight_smile: zaten evde baza var bolluğu var daha sonra bazaya alırım kendi evimize geçince ev alırsam inşallah o zamana da kendi mobilyasını kendisi seçsin istiyorum. Bir ablam var o da evli ama beşik almış beşiği hiç kullanmadım hep babynestte yatırdım onu kullandım dedi. Daha sonra almış yatağını

İkiprensesbirprens annesi yazmış ya 4 yaşa kadar kullandım diye

Ben de bana sorunun sandım cnm kusura bakma :see_no_evil::sweat_smile:

Kurunca ancak,şuan 29 haftaligim henüz,netten bakıp benzerini bulup atayim insallah

Gotruntu olarak bunun aynısı canım,sadece bu mobilya,benim tek başıma oraya buraya taşıma derdim olduğu için ben mobilya olandan değilde,demir profillisini aldım,sallanma şekli falan çok rahattı,hiç ses çıkarmıyor,çokta memnun kaldım,normal park beşikler de sallanma çok zor,alta ayak takıyorsun,koca beşik tümden sallanıyor,ama attığım tarzda beşik sabit,bebeğin yattığı bölüm sallanıyor sadece ve hiç ses çıkarmıyor