Hamilelik hangi alışkanlıklarınızı değiştirdi veya yeni alışkanlıklar kazandınız mı?
Evet bunun farkına vardık sürekli yemek istiyorum diye konu açmıştım değil mi yanlış hatırlamıyorum sanırım
Hamilelik hayatımda yürüyememeyi sağladı eskiden çok yürürdüm şimdi az bi şey yürüsem kasıklarıma ağrı giriyor her yerde tuvalet arama ihtiyacı tuvalet olmayan yerlerde oturamıyorum hemen tuvaletim geliyor yüz üstü uyurdum sürekli şimdi hiç uyuyamıyorum ilk başlarda çok iyiydi ama şimdi kemiklerim ağrıyı felan çok uyuyamıyorum bol su içme alışkanlığı oldu sürekli soğuk su içmek istiyorum kilom aşırı yükseldi 14 kilo aldım hadi doğuriyim artık zamanlarına geldik sanırım ay doğurucam kelimesi ağzıma yerleşti
Valla hiç yok
Gebelikten önce neysem, gebelikte de öyle oldum
Normalde sık duş alan biri değildim ama hamileyken Sık sık duş alıyordum alışkanlık haline gelmişti bende.
Ne olduysa hepsi 9 ayın içinde kaldı Şimdi yine aynı sevaneyim
Ben sağlıklı beslenme alışkanlığını hamilelikte başardım
Uyuşuktum şimdi daha uyuşuk üşengrç oldum
Sağlıklı beslenme ve bol sıvı tüketimi alışkanlığı kazandım
Bende sofradan kalkıp tekrar oturasim geliyor
İş yapma hızım, çok yavaşladım ayrıca çok yemek yemeye başladım.
Aaa evet şimdi fark ettim k.b
Tesekur ederim.Birseyi cok merak ettim peki kaçınci aydasınız ve kilo aldinız mı hiç yemek yememe alıskanliginız olmuş ya sizde ben 14. Haftamdayım ve 2 kilo aldımda merak ettim çok istahlandım gebelikten sonrada
Değiştirmez mi ekmek yemeyen diyet yapan ben mecburen sağlıklı beslenmeye döndüm ve kilo almaya başladım daha 5+6 dayım bu böyle nereye gidecek a dostlar diğer gebe arkadaşlarım yemek yiyemezken ben gayet iştahlıyım
Kahvaltı alışkanlığım yoktu. Kahvaltım kahve ve sigaraydı. Günde 6 7 fincan ya türk kahvesi ya da sade Nescafe tüketirdim. Zor oldu ama bıraktım bu alışkanlığımı doğumdan sonra devam ederim diye düşünüyorum
ne mi ögrendim hastalik hastasi oldum enfeksiyon tansiyon dusuklugu agri hergun bel agrisi surekli yatmak ah ah nerde eski ben
Ben de kilo verdim bana doktorum bir kaç kilo vermemin normal olduğunu söyledi. Hiçbir şey olmaz sıkma canını. Yakınsa alırsın geri
Su çok içmeyen biriydim hatta eşim cok icmiyorsun su derdi hamilelik olmadan once simdi su yetiştireniyor eve