Kızlar spor yapanınız var mı ? Çok hamlaştığumı hissediyorum bol bol yürüyorum ama önerebileceğiniz bir hareket yada vb. Bişey var mı ?
Ben her gün yürüyüş yapıyorum. Eve dönerken de 2 kat merdiven çıkıyorum. Sonrasında da Elçin Demirelin ayıma göre vidiosunu izleyip egzersiz yapıyorum.
- Ayda platese ve havuza başlicam. Aynı zamanda bisikletim var köyde bol bol sürmeyi planlıyorum
Çok teşekkür ederim canım bizde eşimle her akşam yürüyoruz üç kat merdivende inip çıkıyorum.Hareket halindeyim aslın da ama bi kaç kilo alınca bi kötü hissettim kendimi
Üçüncü aydan sonra pilatese izin veriyorlarmış bi kaç salonda araştırdım doktoruma danışıp bende düşünüyorum üçüncü aya yeni giriyorum teşekkür ederim canım
Ben daha da emin olmak için 4.ayı tamamlayıp başlamak istiyorum aslında o yüzden. Zaten öncesinde de yürüyüş spor yapan biriydim bilmiyorum bunun bi faydası olur mu. Sağlıklı doğumlarımız olsun inşallah
Çok teşekkür ederim canım bizde eşimle her akşam yürüyoruz üç kat merdivende inip çıkıyorum.Hareket halindeyim aslın da ama bi kaç kilo alınca bi kötü hissettim kendimi
Amin inşallah
Rica ederimAmin amin İNŞALLAH zihin ve bedenen kendimi o kadar doğuma hazırladım ki artık rüyalarımda bile doğum yapıyorum
Merhaba, eger gebelik oncesinde aktif egzersiz yapmiyorsaniz ,12. Haftadan sonra hamile pilatesi/ yogası yeterliligi olan bir egitmen eşliğinde yapmanizi öneririm.