Hamişlikte spor

Kızlar spor yapanınız var mı ? Çok hamlaştığumı hissediyorum bol bol yürüyorum ama önerebileceğiniz bir hareket yada vb. Bişey var mı ?

Ben her gün yürüyüş yapıyorum. Eve dönerken de 2 kat merdiven çıkıyorum. Sonrasında da Elçin Demirelin ayıma göre vidiosunu izleyip egzersiz yapıyorum.

1 Beğeni
  1. Ayda platese ve havuza başlicam. Aynı zamanda bisikletim var köyde bol bol sürmeyi planlıyorum
1 Beğeni

Çok teşekkür ederim canım bizde eşimle her akşam yürüyoruz üç kat merdivende inip çıkıyorum.Hareket halindeyim aslın da ama bi kaç kilo alınca bi kötü hissettim kendimi :innocent:

1 Beğeni

Üçüncü aydan sonra pilatese izin veriyorlarmış bi kaç salonda araştırdım doktoruma danışıp bende düşünüyorum üçüncü aya yeni giriyorum teşekkür ederim canım

1 Beğeni

Ben daha da emin olmak için 4.ayı tamamlayıp başlamak istiyorum aslında o yüzden. Zaten öncesinde de yürüyüş spor yapan biriydim bilmiyorum bunun bi faydası olur mu. Sağlıklı doğumlarımız olsun inşallah

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim canım bizde eşimle her akşam yürüyoruz üç kat merdivende inip çıkıyorum.Hareket halindeyim aslın da ama bi kaç kilo alınca bi kötü hissettim kendimi :innocent:

Amin inşallah :palms_up_together:t3::heart_eyes:

1 Beğeni

Rica ederim​:smiling_face:Amin amin İNŞALLAH zihin ve bedenen kendimi o kadar doğuma hazırladım ki artık rüyalarımda bile doğum yapıyorum​:smiling_face:

Merhaba, eger gebelik oncesinde aktif egzersiz yapmiyorsaniz ,12. Haftadan sonra hamile pilatesi/ yogası yeterliligi olan bir egitmen eşliğinde yapmanizi öneririm.:white_flower:

1 Beğeni