Merak etmeyin hepsini vericez ben inanıyorum. Zaten böyle de güzeliz de yinede verelim
Yalnız değilsin hafif kilolu ve kilolular olarak kendimizi gizliyoruz
@Betuesk @afrikanın_gelini54 ve ben kiloluyuz.
Sen de aramıza katıldın bizi mutlu ettin.
Teşekkür ederimmm Evet benim canım
Boyum uzun değil, kiloyu hem enine hem boyuna almışım ben ondan öyle
Sen artık bizim gruba dahil olamazsın ama. Hamilelikte kilo verip imkansız şeyi başarmışsınnn. Ben normalde zor veriyorum. İçimde çocukla imkansız artık
Asıl sen kendini aşmışın sen de harika kilolar vermişsin
Kendine yüklenme
Bir şekikde verilir
Tek derdimiz bu olsun
Yalnız olmamak güzel valla ne yalan söyleyim sevindim
Hamileyken kilo vermek inanılmaz zor. Onu geçtim bence dozunda kilo almak, kiloyu kontrol altında tutmak bile çok çok zor. Muhteşemsin gerçekten bence süpersin ya inanılmaz özeniyorum
Teşekkür ederim
Yaa ne guzel soruu boyumm 1.65 kilomsa 56 ama çok zayifladim kayinpederimin rahmetli oldugu icin insanlar geliyordu allahimm ayaklarimi geceler hiss etmiyodummm onuncin 3,4 kilo verdim belkide yuzden hiss ediyorum ki zayifladim neyse tahminim 55-56
158 boyum 64 kiloydum şimdi 65 kiloyum daha 8 haftaligiz inşallah ilerleyen zamanlarda çok kilo almam çünkü tam diyete başlamıştım 2 kilo verdim hamile kaldım
Senin bebek kilo vermeni bekliyor gibi olmuş
Evet veremeyeceğim için almamaya çalışıyorum ama heryerim ödem yapmaya başladı bile yemeden bile tartıda hep 1 kg fazla gösteriyorum bebek ağırlığı desen daha ufacık su içmeye çalışıyorum bol bol hamile değilken bile sudan biraz midem bulanirdi hamile kaldım daha hassas oldum suya karşı
Evet öyle oldu resmen
Boyum 1.55 61.kiloyum bebis beni tumbul anne yapmis
Öyle tombulluga can kurban
Aynen canim
Boy 1.65 kilom 56
Salam nece həftəlik hamilesen
@Leyla6 hoş geldiniz.kac haftalık hamilesiniz