Hamişlerin kilosu ve boyu

Boy : 1.63
Kilo : 62.5 (geçen hafta böyleydi) :grin: Şimdiye kadar 11 kilo almışım :joy:

1 Beğeni

Ayy kızlar ben şook​:scream: niye hepiniz zayıfsınız​:pleading_face: ben geçen sene mayısta işten ayrılmadan önce 85 dim. Temmuzda düğüne kadar 10 kilo aldım stresle. Oldu mu 95 :scream::scream::scream::scream: evim şehir içine çok uzak bilirsiniz tokiler şehrin dışında insanlıktan baya uzak olur.:smile: Issız. Ne yürüyüşe çıkabildim ne diyetlerim işe yaradı hareketsiz kaldığım için. Sonra hamile kaldım 10 kilo daha aldım :pleading_face::pleading_face::pleading_face: şuan 105 kilo 165 im :face_with_hand_over_mouth: ama kemiklerim iri :face_with_hand_over_mouth: yoksa görseniz çok da kilo almadım karnım büyüdü. :rofl:

4 Beğeni

@Funda valla bana evlilik yaradı galiba evlenirlen 40 kiloydum 2-3 sene sonra 56 ya çıktım hamile kaldığımda 52 ydim şimdi 53-54 arasıyım.

1 Beğeni

Ayy ben doğduğumda 40 kiloydum. :rofl::rofl::rofl: Böyle derim hep​:face_with_hand_over_mouth::rofl:

3 Beğeni

Ben kilo severim kocam sevmez senin kocan seviyorsa sorun etme :heart:

1 Beğeni

68 kiloyla evlendim
Bazi nedenlerden kilo verdim 45 kiloya düştüm
Seneler icinde zor zor 10 kilo aldim
55 ken hamile kaldim suan 60 yakinim.
Bende sevmiyorum kilo karnimdan almak
Istemiyorum.yuzumden almak istiyorum
Oda elimizde degil.

1 Beğeni

İyi ya @İlknur valla :slightly_smiling_face:

:upside_down_face: @Funda dogduktan sonra zayiflarsin sert etme arkadaşım.sadece kendine degilde,bebegine kilo aldiracak besinler tuket :blush:

@NURAN :+1: İYİSİN Sende :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Hahahah tek olmadığıma sevindim benim boyum 162cm kg 96 93 le hamile kaldım maalesef keşke diyorum planlı olsaydı da zayıflayıp kalsaydım :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Geçen gün hamilelikte 50 kg alan birini görmüştüm şok oldum

1 Beğeni

Ayyy ben de cevapları görünce şok oldum :sweat_smile:
Boyum 1,71
Evlenirken 80 kiloydum. 1 sene içinde 100 kiloya çıktım sonra 78 kiloya düştüm. Hamile kalırken 84 kiloydum
5 buçuk ayda 95 kiloya çıktım :sweat_smile:
Yorumlarda 50-60ları görünce feleğim şaştı benim :rofl:

1 Beğeni

Ben de aynısını düşünüyorum. Keşke 65lere düşüp hamile kalsaymışım. Tartıda tekrae 90ları görmek beni mahvediyor ya. Doğuma kadar 100leri görürüm. Ben nerelere gidemmm

1 Beğeni

@Betuesk canim sende iyisin ya ,sadəcə dikkat etki fazla kilo alma.
Profilinde çok güzel :relieved:senmisin?

Kocam hiç sorun etmez Allah razı olsun hatta hiç almış gibi değilsin der​:rofl:

Bebeğimin gelişimi iyi şükür. Bende 9 ayda 10 kilo normal bence ya​:face_with_hand_over_mouth::smile:

1 Beğeni

Vallahi doğumdan sonra sağlıklı yaşam ile kilo vermek için her türlü varım bence bunu da birlikte yapalım burda motive oluyoruz​:smile::heart_eyes::heart::cherry_blossom:

1 Beğeni

Bencede normal çünki bebegin kilosuda var diye oyle çok gosteriyorsun.
Yani bebegin kilosunuda hesaplahip kilondan cık ozaman az olucak kilon :relieved:

1 Beğeni

Ama sizin de boyunuz uzunn. :joy: @Betuesk maşallah bu ne güzellik :cherry_blossom::nazar_amulet:

Benim eltim de 35 kilo almış görsen tığ gibi inanmazsın. Benden beklenti çoktu neyseki hepsinin yüzü kara​:smile:

1 Beğeni