Hamişken saçını boyayan

Hamileyken saç boyayan var mı kızlar amonyaksız güzel güvendiğiniz önereceğiniz bir marka var mı

Ben boyuyorum bitkisel saç boyası ile ama 6aydan önce boyamak riskli Dr öyle dedi 6aydan snra boyadım

Benim eşim bayan kuaförü ilk hamileğimde 9 ay boyunca boyamadı sonra sütten kesince boyadı kaç sene beyazlamış saçla gezdim sinir etti beni ama bu hamileliğimde 6 aydan sonra boyatıcam

Bana doktorum 4 aydan sonra doğal boyalarlar boya dedi bende öyle sinir bozucu duruyor saç kapaticilar ile idare ediyorum

Doktorum 6 aydan sonra bitkisel boyayla boyamanın sorun olmayacağını söylemişti Watsonstan amonyaksız alıp boyadım hiç kokusu falan yok

Hangi marka canım

Ben de 1 ay daha bekleyeyım ozaman varmı önerdiğin bir marka

Ben bunla boyadım amonyaksız hiç koku falan yoktu

1 Beğeni

Hiç boyamamanız daha iyi elbette ama bitkisel boya önerisi için güvendiğiniz bir kuaföre danışabilirsiniz :blush:

Ben bunu kullanıyorum alıyorum kuofore gidiyordum kuofor boyuyor :slightly_smiling_face::slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Ben de doktoruma sordum 5.aydan sonra boyayabilirsin ama maske tak dedi, kafaya değen boya değil zararlı olan, kokusu dedi 1-2 hafta sonra kokusu az olan clemency marka ile boyayacağım takip ettiğim bazı hamileler bunu kullanıyordu :smiling_face:

1 Beğeni