11 şubatta hamile kaldım sizce doktora gitsem keseyi gorebilir miyim biraz daha beklemeliyim mi 3hafta 5günlük
Bence en azindan 6 haftaliga kadar beklesen cok iyi olur 6 veya 7 de tam olarak gorursun o zamana kadar da dikkat et kendine
Hayirli olsin rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah bence bekle 6 veya 7 haftalikken git
Hayırlı olsun hamileliğiniz bence de bekleyin 6yada 7hafta olana kadar bende 7haftalikken gittim
Cok sağolun hepimizin sağ salim kucagimiza almak nasip olsun inşallah tamm kizlar biraz daha bekleyeyim
Ya çok tatlı nasıl heyecanlısiiiiinnnn bana ilk öğrendiğim halimi anımsattin rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah
canim cok erken bekle 6 haftaya kadar
Ben dört haftalıkken gittim kese göründü
Aramızda sadece bir gün var bende bugün tam 4 haftalık oldum
Hoşgeldiniz aramıza Gebeliğiniz hayırlı olsun
- haftadan sonra giderseniz kalp atışını da duyabilirsiniz
Maşallah ben 6 oldum aramızda iki hafta var rabbim sağlıkla kucağımıza versjn
Biraz daha bekle canım bence. 5 haftalık olsun en azından.
Hayırlı olsuun gebeliğiniz ben 5.haftada keseyi görmüştüm
Sagolun canlar tamm beklicem biraz daha 3.gebeliğim olmasina rağmen çok heyecanlıyım
Hamilelik tarihimiz aynıymış hayırlı olsun canım bende aşırı göğüs hassasiyeti var sen de ne gibi durumlar belirdi
Benimde aynı canım bir tek göğüs agrim var daha bulantım felan olmadı hıc
Sen gittin mi canim doktora
Hayırlı olsun .suan kan takibi yaparlar sadece kese için beklersin daha
Canım ben ilk gebeligimde düşük yaptım. bu ikinci gebeliğim Rabbimin izniyle ,ultrasona adet gecikmesinden 14 gün sonra gitmiştim sadece keseyi gorebildik bu gebeligimde ise 1 ay beklemeyi düşünüyorum kalp atışı oluştuktan sonra gitmek daha ferahlatıcı .
Anladim tamm canım