Hamişim kızlar

11 şubatta hamile kaldım sizce doktora gitsem keseyi gorebilir miyim biraz daha beklemeliyim mi 3hafta 5günlük

3 Beğeni

Bence en azindan 6 haftaliga kadar beklesen cok iyi olur 6 veya 7 de tam olarak gorursun o zamana kadar da dikkat et kendine

1 Beğeni

Hayirli olsin rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah bence bekle 6 veya 7 haftalikken git

1 Beğeni

Hayırlı olsun hamileliğiniz bence de bekleyin 6yada 7hafta olana kadar bende 7haftalikken gittim

1 Beğeni

Cok sağolun hepimizin sağ salim kucagimiza almak nasip olsun inşallah tamm kizlar biraz daha bekleyeyim

1 Beğeni

Ya çok tatlı nasıl heyecanlısiiiiinnnn bana ilk öğrendiğim halimi anımsattin rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah :face_holding_back_tears:

3 Beğeni

canim cok erken bekle 6 haftaya kadar

1 Beğeni

Ben dört haftalıkken gittim kese göründü

1 Beğeni

Aramızda sadece bir gün var bende bugün tam 4 haftalık oldum :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Hoşgeldiniz aramıza :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :ribbon:

1. haftadan sonra giderseniz kalp atışını da duyabilirsiniz :smiling_face_with_tear:
2 Beğeni

Maşallah ben 6 oldum aramızda iki hafta var rabbim sağlıkla kucağımıza versjn

1 Beğeni

Biraz daha bekle canım bence. 5 haftalık olsun en azından.

1 Beğeni

Hayırlı olsuun gebeliğiniz :innocent: ben 5.haftada keseyi görmüştüm

1 Beğeni

Sagolun canlar tamm beklicem biraz daha 3.gebeliğim olmasina rağmen çok heyecanlıyım

1 Beğeni

Hamilelik tarihimiz aynıymış hayırlı olsun canım bende aşırı göğüs hassasiyeti var sen de ne gibi durumlar belirdi :two_hearts:

1 Beğeni

Benimde aynı canım bir tek göğüs agrim var daha bulantım felan olmadı hıc

Sen gittin mi canim doktora

Hayırlı olsun .suan kan takibi yaparlar sadece kese için beklersin daha

1 Beğeni

Canım ben ilk gebeligimde düşük yaptım. bu ikinci gebeliğim Rabbimin izniyle ,ultrasona adet gecikmesinden 14 gün sonra gitmiştim sadece keseyi gorebildik bu gebeligimde ise 1 ay beklemeyi düşünüyorum kalp atışı oluştuktan sonra gitmek daha ferahlatıcı .

1 Beğeni

Anladim tamm canım :pray:

1 Beğeni