Hamiş annelr

Suyu fazla olmak bebeği sıkıntı mi

Doktorun suyu fazla dediginde sıkıntı olup olmayacagini soylemedimi.?

1 Like

Erken doğum olabilir dedi on günde bir kontrol gel dedi

Olmaz insaallah. İcini ferah tut. Ama kontrollerini ihmal etme. Gunde 10hareket saymaya calis basta cokzor oluyo alisiyosun​:smiling_face_with_three_hearts: yani ben zorlanmistim enazindan. Bnmde erken dogum riskim vardi sukur olmadi. Sen hep ben zamaninda dogurcam diye dusun ne cagirirsan o olur derlerya ben inaniyorum

Benimde suyu fazla bebek kilosu ilerde dedi dr um. Şeker yüklemesi yaptırdı şekerim yüksek çıktı. Gebelik şekeri tehlikeli bir durum iyiki yükleme yaptırmışım siz yaptırdınızmı

Evet yptrdim şeker yüklemesi ama iyi geldi şeker yok yani

1 Like

11 haftalik gebeyim bende benimde şekerim çok yüksek çıktı bana şeker yüklemesi yaparlarmi

Şeker yüklemesi 5inci aydan sonra yapılır ama bilemicem. Ben normalde yaptırmıcaktım. Suyu fazla kilosu ilerde olunca mecbur kaldım. Normalde de şekeriniz yüksekse doktorla konuşmalısınız zaten bunu. Bebeğe birşey olmasın Allâh muhafaza

Benim şeker diyetle atlatılacak derecedeymiş ama yükleme yaptırmayıp anlamasak insülin iğnesi kullanmak zorunda kalacakmışım. Birde şekerin bebeğe geçme tehlikesi erken doğum riski falan gibi durumlar olabiliyormuş