Hamililiğiniz nasıl gidiyor

Selam kızlar ben bu ara hep hastayım 17 haftaya girdim ama griple hiç iyi gitmiyor sizde durumlar nasıl

3 Beğeni

Salgın var kendimizi koruyalım kızlar,benimde boğazım ağrıyor :confounded:

2 Beğeni

Geçmiş olsun evet salgın var ne kadar dikkat etsekte bünyemiz çok zayıf :pensive:

2 Beğeni

Çok sukur gribi 2 günde atlatım gebelikte iyi olmuyor grip

1 Beğeni

Bol bol dinlenin hamilelikte grip hiç çekilmiyor :smiling_face_with_three_hearts: ben de hamileyken 2 kez olmuştum :pleading_face:

2 Beğeni

Geçmiş olsun :pray:

1 Beğeni

Evet çok zor bol c vitamini iyi geliyor.

2 Beğeni

Çok geçmiş olsun geçecek buna inanmalısınız bazı insanların çok zor geçiyor ilk 3 ay benim içinde çok zordu ben kusamiyordum ama bulantı çok kötü kusacaksın yok Allah yardımcınız olsun :heart:

1 Beğeni

6+1 günlüğüm dün kesemizi gördük çok şükür bir tüm daha büyük tü ama biraz kanama var dedi iğne verdi 4 tane haftada bir vurulacakmışım çamaşırıma değmiyor kan fln ama arada ıslamak bir hafif kahvesi akıntı leke gibi olabiliyor ,sanki adet olcak ışım gibi bazen ağrılar bunları yaşan var mı tedirginim açıkçası çok ağır kaldırma dedi bu ay dikkat etcem

1 Beğeni

Hiç tedirgin olmayın benim kanamam leke vs hepsi oldu dinlenemedim de ama bu zamana kadar geldik çok şükür Allah nasip ettiği sürece korkmaya gerek yok.

3 Beğeni

Sağolun içini ferahlattınız

2 Beğeni

Ne demek her zaman dinlenip ilaçlarınızı kullanın gerisi Allah’tan inşallah iyi sonuçlanır

1 Beğeni