Hamilik belirtisi

Kizlar ben da yeni hamileyim ama aşırı uyuku var ve hep açım acaba sizde nasıl :rofl::sweat_smile:

Canavara dönüşüm resmennnn

1 Beğeni

Uykusuzluk üşengeçlik enerjisizlik aniden mide kazınmaları yani evden markete çıkmak bile çook zor​:disappointed: bide salondan mutfağa git gel yapmak bile çok yoruyo umarım en kısa zamanda eski enerjimiz yerine gelir​:weary:

2 Beğeni

Kaç aylık hamilesin ? İnşallah en kısa zamanda yerine gelir Enerjin :palms_up_together: :sweat_smile:

10+5im şuan :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Evet öyle oluyor :face_with_hand_over_mouth:hayırlı olsun

1 Beğeni

Hayırlısı ile inşallah kavuşursun. Allah bizede nasip etsin.bende pazartesi kan vericem insallah bebegim benimledir.

1 Beğeni
  1. haftadayım ve tüm evi yarım günde dip köşe temizleyen ben hamile kaldığımdan beri 2 odayı süpüremiyorum asla enerjim yok :smiling_face_with_tear: kahvaltıdan sonra asla uyuyamazdım şimdi şuraya uzanayım diyorum ve hemen uykum geliyor :smile: 2. trimester için enerji patlaması dönemi yazıyor her yerde ama hala gelemedi eski enerjim bana
2 Beğeni

10 haftadayim yeni yeni birazcik is yapabiliyorum hemencik yoruluyorum ben de :face_holding_back_tears: sanki dunya is yapmis gibi :face_exhaling::sweat_smile: bazen yerimden hic kalkasim gelmiyor tuvalete gitmek bile istemediğim oluyor :see_no_evil:

3 Beğeni

Bende bı mutfakta kahvaltı hazırlamak.yemek.bi ağırlık oluyor koltuğu uzandigim gibi uyku geliyor ev işlerini bile bir kaç güne bölüyorum

1 Beğeni

Ben de aşırı uyurdum 36 saat bilr uyumuşluğum var :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:hayırlı olsun

@Aygul gel kız tam senin gibi bir hamiş :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

1 Beğeni