Hamileysemmm yaa🤩

Kızlar sizce adetimden bu güne 3 hafta 4 gün oldu sizce hamile olduğumu idrar testinde anlayabilir miyim bu haftalarda öğrenen var mı

3 Beğeni

Ben adetim gecikmeden erken gebelik testiyle öğrenmiştim :smiling_face: Ama çoooookkk silik bir çizgiydi

Adetiniz gecikmediyse bekleyin bence :blush:

1 Beğeni

Regl gecikmediyse bekleyin derim. Çünkü bazen biz farketmeden kimyasal gebelikler yaşarız. Bu kimyasal gebelikler ancak erken test yapıldığında anlaşılır. pozitif görürsünüz ama regl gününüzde veya 1 2 gün sonra regl olursunuz. Veya 1 testte pozitif çıkar sonra tekrar denersiniz negatif çıkar. O yüzden erken test yapmayın diyorlar. Ve yaşadım​:upside_down_face: erken davranıp test yaptım 2 gün gecikme sonrası regl oldum. Pozitif gördüğüm için de emindim regl olmayacağıma.:expressionless:Erken yapmasaydım üzülmeyecektim. O yüzden doktorlar farklı beklenti içine girmemek için erken yapmayın diyorlar. En az 1 hafta 10 gün diyorlar ama o kadar hiç sabredemedim :joy:ben 3 gün gecikince yapmıştım ilkinde. Sonra akıllandım​:sweat_smile: ikincisinde de 3 gün bekledim :smiling_face_with_three_hearts:

Günaydın canım bence adet gününü bekle bir kaç gün geçince ister idrar testi yap ister kan testi yap en azinda tam sonuç alırsın şimdi yapsan çok erken negatif çıkabilir adet olmana kaç gün var mesela

2 3 gün var canım

1 Beğeni

Az kalmış bekle biraz daha ondan sonra test yaparsın canım hakkında hayırlısı

Ben 4 gün kala yapmıştım pozitif çıkmıştı :blush:

Ben adetime 2 3 gun kala merakimdan test yapmistim cikmisti :see_no_evil: ama bence adet gununuz gecsin biraz daha bekleyin :see_no_evil:

Ben adetime 2 gün kaldiğinda ilaç kullanmam gerekti için yapmiştim erken gebelik testi negatifti elimde bi tane kaldi oteki gun akşam yaptim çikti silik oldu ama çikti bekle adet gununde yapsan bile çikar erken gebelikte ama adet gününü bekle derim

Ben 3+5de öğrenmiştim :revolving_hearts:

Ben hamileliyimi hiss ediyordum ve etrafda her kes hamile oldugumu soyluyordu. İştahım açılmışdı ve şişiyor gibiydim) regle 4gun kala + çıktı. Sonrasında kan testi yaptım netleşdi

Ya benim de şuan olmam lazimdu ama günüm geldi ama hani iki gün sonra felan oluyoruz bazen illa gününde olmuyoruz yapsam negatif çıkacak diye içimde bir kırgınlık var bilemedim yani

Aynen öyle ama sonrakinde bekledin mi dersen beklemedim yine hahaha :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile: Benim de evde test vardı fazladan eşim de hep erken davranıyorsun sonra üzülüyorz az sabırlı ol falan diyordu. Yine söylenmesin diye gizli gizli göstermeden yaptım valla. Kan testini de söylemeden gittim bakalım yüksek mi çıkacak değerim diye. 1 hafta geçince söyledim :sweat_smile: Allaha şükür şuan sorun yok bakalım :heart:

Hayırlı haberler alırsınız inşallah :palms_up_together: hayırlı zamanda hayırlı evlat olsun inşallah :palms_up_together: :heart:

1 Beğeni

Adetinden 6 gün öncesine kadar erken gebelik testi yapabilirsin.