Hamileyken ...... yapmayı özleyeceğim

Merhaba hanımlar, hadi boşluğu dolduralım. Hamileyken neleri yapmayı özleyeceksiniz?

3 Beğeni

Ben bebeğim doğmasın karnımdan cıkartmak için hazır değilim diye ağlamıştım. Hamileyken son 3. Ayı çok özlüyorum.

4 Beğeni

Ben en cok tekmeleri bide rahat rahat duş almayi özleyecegim sanirim :smiling_face::smiling_face:

3 Beğeni

İştahlı olmayı özlüyorum ben çünkü normalde o kadar iştahlı biri değilim

3 Beğeni

Ben hamileyleken nazlamagi ozluyecem :joy:

4 Beğeni

O minik varlığını içimde hissetmeyi özliycem sanırım.

3 Beğeni

Sabah onun tekmeleriyle uyanmayı özliycem

4 Beğeni

İçimde attığı tekmeleri özlerim galiba​:smiling_face_with_tear::pleading_face:

5 Beğeni

Ben ilk bebegim dogdugunda,karnima bakip bakip ağliyordum​:laughing:tekmelerini ozluyordum,onun orda daha guvende oldugunu dusunuyordum,onunla konuşmayı ozluyordum.Oysa 9 ay boyunca bir an önce kavuşmayı bekliyorsun.Ama o ilk gunler o kadar hassaslasiyor ki insan her sey icin ağlamak geliyor icinden.Hastanede boyle hassasdim 3 gun boyunca.eve geldikden sonra bebekle ilgilenmekden o hassasiyetimi unutdum​:face_with_hand_over_mouth:Ağlamaya vakit bulamiyordum​:laughing::joy:

4 Beğeni

1 adet olmamayı 2 bebişimin hareketlerini 3 ona bişey olmasın diye kendimi herşeyden korumayı 4 çok fazla iş yapmamayı 5 hormonların arkasına sığınıp istediklerimi eşime yaptırmayı 6 iş hayatımdaki kolaylıkları(nöbet tutmama gibi) 7 sürekli uyumayı özlerim gibi :rofl::rofl:

4 Beğeni

40 gün lohusalığın arkasına sonra da anayım ben. Diye hormonlara devam :innocent::sweat_smile:

5 Beğeni

Sanırım ben pek gebeliği ozlemeyecem :person_facepalming: aylardır kemik kas ağrısından uyumuyorum gebelik şekeri de beni daha bir korkuttu . Kollarım bileklerimdeki sinir sıkışması ağrılar. Biran önce içerde bebeğime bişi olmasın diye hayırlısı ile dünyaya getirmek istiyorum :person_facepalming::palms_up_together:

2 Beğeni

Ne yalan soyliyim tövbe hiç biseyini ozlemiyicem biran önce doğmasını bekliyorum hayırlısıyla​:relieved:

2 Beğeni

Sanırım hicbirseyi ozlemiyecem sadece bakmakta zorlanacam karnindayken insan daha rahat oluyor.

3 Beğeni

Özlersiniz arkadaşlar ben çok özledim

1 Beğeni

Ben içimdeki fıtı fıtı hareketlerini ve hamiş görüntümü çok özleyeceğim sanırım​:heart_eyes: onun dışında ben hep kaygı hissediyorum, gerçi doğunca da hissedeceğim, kaygılı bir karakter olmak bunu gerektirir​:joy:

2 Beğeni