Merhaba hanımlar, hadi boşluğu dolduralım. Hamileyken neleri yapmayı özleyeceksiniz?
Ben bebeğim doğmasın karnımdan cıkartmak için hazır değilim diye ağlamıştım. Hamileyken son 3. Ayı çok özlüyorum.
Ben en cok tekmeleri bide rahat rahat duş almayi özleyecegim sanirim
İştahlı olmayı özlüyorum ben çünkü normalde o kadar iştahlı biri değilim
Ben hamileyleken nazlamagi ozluyecem
O minik varlığını içimde hissetmeyi özliycem sanırım.
Sabah onun tekmeleriyle uyanmayı özliycem
İçimde attığı tekmeleri özlerim galiba
Ben ilk bebegim dogdugunda,karnima bakip bakip ağliyordumtekmelerini ozluyordum,onun orda daha guvende oldugunu dusunuyordum,onunla konuşmayı ozluyordum.Oysa 9 ay boyunca bir an önce kavuşmayı bekliyorsun.Ama o ilk gunler o kadar hassaslasiyor ki insan her sey icin ağlamak geliyor icinden.Hastanede boyle hassasdim 3 gun boyunca.eve geldikden sonra bebekle ilgilenmekden o hassasiyetimi unutdumAğlamaya vakit bulamiyordum
1 adet olmamayı 2 bebişimin hareketlerini 3 ona bişey olmasın diye kendimi herşeyden korumayı 4 çok fazla iş yapmamayı 5 hormonların arkasına sığınıp istediklerimi eşime yaptırmayı 6 iş hayatımdaki kolaylıkları(nöbet tutmama gibi) 7 sürekli uyumayı özlerim gibi
40 gün lohusalığın arkasına sonra da anayım ben. Diye hormonlara devam
Sanırım ben pek gebeliği ozlemeyecem aylardır kemik kas ağrısından uyumuyorum gebelik şekeri de beni daha bir korkuttu . Kollarım bileklerimdeki sinir sıkışması ağrılar. Biran önce içerde bebeğime bişi olmasın diye hayırlısı ile dünyaya getirmek istiyorum
Ne yalan soyliyim tövbe hiç biseyini ozlemiyicem biran önce doğmasını bekliyorum hayırlısıyla
Sanırım hicbirseyi ozlemiyecem sadece bakmakta zorlanacam karnindayken insan daha rahat oluyor.
Özlersiniz arkadaşlar ben çok özledim
Ben içimdeki fıtı fıtı hareketlerini ve hamiş görüntümü çok özleyeceğim sanırım onun dışında ben hep kaygı hissediyorum, gerçi doğunca da hissedeceğim, kaygılı bir karakter olmak bunu gerektirir