Hamileyken yapıp pişman olduğunuz şeyler

Kızlar bebiş beklerken yaptığınız sonrasında keşke yapmasaydım dediğiniz neler var?

Benim hamburger yemek, yedikten sonra pişman oluyorum ama yerken bütün dünya duruyor​:joy::drooling_face:

5 Beğeni

Niye pişman oluyosunki hamburger yerken?
Ben pek biseyden pişman oldugumu hatirlamiyorum yapmadıklaırma pişmanım :sweat_smile:mesela egzersizleri yapmadım son bir hafat kala yaptım faydası olmaıd o yuzden doğuramiyordum

3 Beğeni

Fast food ürünü, ne kadar temiz de olsa sağlıksız. Kaldı ki benim aldığım yer de ev yapımı falan değil, fast food zinciri​:joy: o yüzden bebeğime bunu yedirdiğim için pişman oluyorum ama eminim annesinn mutluluğunu görünce o da mutlu oluyordur :joy:

2 Beğeni

İlk kızımda hiç yok da bu kızımda çok fazla tatlı şeyler yedim 5 aya kadar :roll_eyes: Çikolata, kek vs. Halbuki ona yararı olmamasını geç, bana kilo oldu hepsi :roll_eyes: Bir de sigara :roll_eyes: İlk kızımda sigaradan tiksinmemden anlamıştım hamile olduğumu ve hiç kullanmamıştım. Ama bu kızımda bırakamadım, sadece azaltabildim :disappointed: Günde 10 tane içiyorken normalde, şu an 2-3 e kadar azalttım. Bu iki şeyden çok pişmanım gerçekten :disappointed:

4 Beğeni

Yediklerimden pişman değilim, aklım hala yiyemediklerimde diyip yola devam ediyoruz o halde​:joy: olsun sigarayı bırakamasan bile bebiş için azaltmışsın, o bile önemli bence. Gönül tabi ki bırakmak ister ama elinden geleni yaptığına da eminim bu süreçte​:cherry_blossom:

3 Beğeni

@duygugillerdenbiri Yargılama yapmadığın için teşekkür ederim :pray: Çok çabaladım ama bırakamadım. En kötüsü azaltayım dedim :person_shrugging:

3 Beğeni

Biz kimiz ki başkalarını yargılayacağız bu ya da başka bir konuda, ne haddimize yani​:cherry_blossom: iyi yapmışsın, hiç yoktan iyidir, eminim o bile iyi gelmiştir​:pray:

1 Beğeni

Abur cubur yedikten sonra hep pişman oldum.
Her öğün atladığım zamanlar da buna dahil
Hiç birimiz dört dörtluk olamıyoruz ki
Takmayın kafaya yola devam :rofl:

2 Beğeni

Abur cubur yememek için her canım cips istediğinde mısır patlatıyorum :joy: bir de züberin nohut cipsini keşfettim onu da çok beğendim :joy: normalde yemem çok fazla, hamilelikte insan hep zararlı şeyleri istiyor :joy:

3 Beğeni

Bende ilk haftalar bulantı nedeniyle sigarayı bırakmıştım fakat ailevi sorunlar yüzünden tekrar baslayacam sanırım. Hiçbir şeye iyi gelmiyor hatta zarar maddi manevi fakat içince kendimi piskolojik olarak iyi hissediyordum yada kendimi kandırıyorum. Sanırım tekrar başlayacağım sigaraya

3 Beğeni

Çok yağlı yemeye devam etmeseydim keşke

3 Beğeni

Aynen. Tatli yiyemiyorum ve asla istemiyorum. Hep tuzlu eksi ve fast food canim cekiyor​:joy:her markete gridiyimde de cipsilere bakamadan gecemiyorum. Haftada bir defe yiyorum hepsinden​:smiling_face_with_three_hearts:insaAllah hic bir sey olmaz

2 Beğeni

Dengeli beslenmedigim için pişmanım meyve sebze dışında bişi yiyemiyorum . Et tavuk balık yumurta yemiyorum bu yüzden bebeğime inşallah zararı olmaz

2 Beğeni

@Flz Biraz zorlayarak da olsa en azından günlük 1 yumurta, haftada bir de et ya da tavuk yemeye çalış arkadaşım :pray: Bebeğinin gelişimi için çok önemli. Onu düşünürsen daha kolay yersin belki

2 Beğeni

3 aydır tavuk yumurta yiyemiyorum sadece bir kaç defa lahmacun yedim 1 er tane zorladım kendimi yiyemedim malesef . Donercilerin ve kebapçılarin olduğu yerden burnumu kapatıp kaçıyorum :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Ben de yumurta yiyemediğim için peynir miktarımı arttırdım, protein olarak da et yiyemiyorsanız yeşil mercimek gibi bitkisel proteinlere yönelebilirsiniz. Sonuçta eğer et yenmediği için sağlıksız olunsaydı veganlar, vejetaryenler de sağlıksız olurdu. Siz dokturunuzun verdiği takviyeleri de ihmal etmeyin, ilerleyen aylarda düzene girer beslenmeniz

3 Beğeni

İnşallah ya. En iyisi yeşil mercimek dediğiniz gibi. Fakat süt yoğurt bunları yiyebiliyorum. Doktorun verdiği vitaminleri de unutmamak için alarm kurdum o şekilde almaya çalışıyorum

4 Beğeni

@duygugillerdenbiri Aaa evet, çok haklısın :face_with_hand_over_mouth::grin: Et değeri taşıyan besinlerden biri de mantar. Mantar da tüketilebilir :star_struck:

3 Beğeni

Evet doğru et yiyemiyorsanız mantar yiyin diyorlar tadı da benzer oluyormuş:joy:

2 Beğeni