Hamileyken uyuz hastalığı

Uyuz olmuşum ne yaparsam yaptım geçmedi geçmiyo her tarafım yara içinde kan içinde geceleri uyku yok hamileliğimden bişey anlamadım kalmosan ve kwellada losyon vermişti doktor hamile kalmadan bir gün önce hamile olduğumu öğrenince kullanma dedi bir gün acile gidip sordum ordaki doktorda kullanabilirsin demişti ne yapacağımı şaşırdım dayanamıyorum artık kullanicam losyonun bebeğe ne gibi zararı olabilir ki

Kıyafetlerini kullandığın herşeyi hava almayack şekilde ağzı bağlı plastik torbaya koy 3-4 gün mü ne beklet havasız ortamda uyuz mikrobu ölürmüş. Bide forumda uyuz olmakla ilgili başlıklar var onları bulup oku klımda kalan uyuz ilaçları 2haftada zor geçiriyomuş ama sirke ile 3günde kurtulan olmuştu

Allah yardimciniz olsun. İlerlwdiyse iyileşmesi de uzun sürecektir . eczanede uyuz için karışım yapıyorlar. Vazelin kükürt karisimli biseydi. banyo yapip 3 gece üst üste tüm vücudunuza sürün. Hergun ustunuzdekileri cikarip 60 derecede yıkayın. 4. gün aksam banyo yapin. 3 gün bekleyin sonra yine 3. gece tüm vücudunuza sürün. evdeki herkesin yapması gerekiyor . Carsaflarinizi 2 günde bir 60 derecede yıkayın. evi hergun sirkeli suyla silin. Kasinmanin tam gecmesi 1 ayı buluyor. Hemen geçmiyor.