Hamileyken tatil

Kizlar ben suan 32 haftalıgım kıştan rezervasyon yapmıştık tatil için temmuzun 2 sinde yola cıkıcaktık ozaman da 34 haftalık olucam doktor da yızde elli ihtimal verdi gidip gelebilirsin gidip orda sancında tutabilir dedi bende korktum açıkcası 9 saatlik yol siz bu konı hakkında ne düşünüyorsunuz???

Bence riskli gitmemelisin 9 saatt cok

2 Beğeni

İptal etme şansın varsa gitmemeni öneririm ama riskin yoksa herşey yolundaysa kendi aracınızla gidecekseniz dinlene dinlene gidebilirsiniz mola verip

1 Beğeni

Ben İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum Ümraniye de. Şile 45 dakika yaklaşık. Sonra vazgeçtik hadi Ağva ya gidelim diye. 1 buçuk saat orası da. Gittik geldik ama üç gün kendime gelemedim ki 31. Haftadayim. Gözünüzü korkutmayayim ama bence riske atmayın derim.

1 Beğeni

Ben 26 haftalikken gittim 8 saat otobusle . Bir sikintim olmadi şükür. Ama sizin haftaniz ileri o yuzden onermem pek. Oturmaktan falan bebis baski eder bisey olur . Kendi araniz ise kendi durumunuz da iyiyse tabi siz daha iyi bilirsiniz durumu. Diblene dinlene gidebilirsiniz. Ama tatilden pek bisey anlamazsiniz . Imkan varsa seneye erteleyin bebisle gidersiniz

1 Beğeni

Bu sene bende tatile gitmedim bayramda dahil il dısına cıkmadım. Bes saatlik mesafede yazlığımız ama riske atmak istemedim 25.haftadayım simdiden yoruluyorum ayrıca araba sarsıyor ister istemez. Sizin haftanız da cok ileri. Yalancı sancılarında basladıgı donem. Gitseniz bile rahat edeceğinizi sanmıyorum.

2 Beğeni

Son 3 ayda riskli döneme giriyor ilk 3 ayda öyle göze alabiliyorsanız orda ki kadın doğum doktorlarını araştırdıysanız sizde ve bebekde sağlık problemi yoksa %50 ihtimal doktorunda dediği gibi :sweat_smile:

2 Beğeni

Kurban Bayramı’nın ikinci günü gittik tam 36 haftalıktim ve riskli gebeyim eşim heryerde hastane var bişey olursa orda dogursun kafasinda​:joy::joy::joy: 275 km mesafeyi gittiğimiz yer çok uzak olmasın dedik anı bı kararla gittik ve cuma günü doğumum var :joy::joy::joy:

2 Beğeni

İptal ettim bende göze alamadım zaten ama 2 tane daha çocuğum var onlar çok istiyorlar diye gitmek istedim ama ıkna ettim çocukları benım için en iyisi bu :blush:

1 Beğeni

Otobüsle gideceksen çok riskli canım bence aracınla gideceksen arka koltukta yatarak git dinlene dinlene yada uçakla ama otobüs bence riskli

22 haftadayim kendi aracimizla 16 saat yolculuk yaptık araç içi yataklar var onda yatarak ve 2 saate bir 10 dk yürüyerek geldik çok şükür bir sıkıntı olmadı

1 Beğeni

Yatakta bile yatamayan ben yazdıklarınızı göz yaşları içinde okuyorum :joy:

Gitmiyorum iptal ettik​:smiley:

Gitmiyorum iptal ettim bende yatamıyorum o bir gerçek çocuklar çok istiyordu o yuzden bi gidesim gelmişti​:smiley:

1 Beğeni

Ben de 23 haftalıkken uçak yolculuğu yaptım, işim gereği 12 günlük bir seyehat ve 4 şehir gezdim. Şehirler arasinda 5-6 saat süren otobüs yolculukları yaptım ve sonuç olarak sağlıklı bir şekilde döndük, çok şükür. Sanırım gebelik durumuna göre değişen bir durum. Eğer riskli bir gebeliginiz yoksa sorun olmuyor.