Hamileyken PİZZA yenir mi?

Canım aşırı pizza cekıyo hemde karışık olandan ? Bı zararı olur mu 1 defaya mahsus :see_no_evil:

1 Beğeni

Aşırıya kaçmayın sorun olmaz herşeyin fazlası zarar

2 Beğeni

Yanına fanta ile güzel gider. Ben son dönemde yemiştim. Gebelik hastalık değil bu kdara kisitlamaya gerek yok. Pişmiş sonuçta çiğ degil

3 Beğeni

Yiyebilirsin canım gebelik her şeyi kısıtlamak değil her şeyden azar azar yiyebilirsin.

2 Beğeni

Yanına kola içtim küçük bir bardak . Ama suan vicdan azabı çekiyorum :face_with_head_bandage::face_with_head_bandage:keşke yemesesydım o kolayı da içmeseydım :disappointed_relieved:

2 Beğeni

Korkuyorum bebegıme zararı olur diye :disappointed_relieved:

İlk haftadan beri yiyorum çok da severim bence sorun olmaz abartılmadığı ve güvenirlir yerden yenirse

3 Beğeni

Korkma canım bişi olmaz :blush: aşırıya kaçmamak şartıyla tüket sadece

1 Beğeni

İlk gebeliğimde en çok aşerdiğim ve yediğim şeydi sonrasında kızım tam bir pizza canavarı oldu :see_no_evil: demekki bir pizza canavarı daha geliyor :joy: dondurulmuş yemezseniz daha iyi olur

2 Beğeni

Canınız istiyorsa aşırıya kaçmadan yiyebilirsiniz bence ama salam sosis sucuk vs tuketmiyorum ben pizzayı da o şekil seçerseniz hiç bir şey olmaz zannimca​:blush:

1 Beğeni

Yok dondurulmuş yemedım bilindik temız bi yerden . Ayy mesajlar rahatlattı benı :smiling_face::pray:t2:IYIKI varsınız kızlar :bouquet:

Oyyy yerım ben o pizza canavarını :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:hayalı bu kadar güzelse gercegı ne kadar güzeldir kim bilir :face_holding_back_tears::pray:t2::smiling_face_with_three_hearts:

O zaman bi anlamı olmuyo :upside_down_face:salam sosıs sucuk normalde yemıyorum ama pizzada yedim akşam . Artık yemıcem ama :face_holding_back_tears:

sakatatlı pizza aşermiyorsan sorun olmaz :joy:

1 Beğeni

Ben evde kendi pizzami kendim yapıyorum canım içine ne koyduğunu bildiğm için daha güvenilir geliyor. Dışarıdan almaktansa kendin yapmanı öneririm. Bende pizza çok severim ama evde yapılmış pizza​:heart_eyes:

1 Beğeni

Yok ya :sweat_smile:ilk defa dün canım karışık pizza çekti :upside_down_face:

Pizzamın hamuru çok kalın oluyo :joy:bı defa denedım :smiling_face:

Evde de yapabilirsiniz ben kendin yapıyorum. Sucuğu iyi temiz yerden olup sucuk iyice pissin yeter sosis tercih etmeyin yinede. Dışardanda güvenilir yerlerden yiyebilirsiniz afiyet olsun bi zararı olacağını düşünmüyorum

1 Beğeni

Hamileleıgımde ilk defa dün yedim o da canım çok çekti karışık pizzaydı . Sucuk salam sosıs bır küçük bardak ta kola içtım ilk defa . Sonra çok pişman olup vıcdan yaptım :disappointed_relieved: keşke yemeseydim diye . Daha yemıcem :face_holding_back_tears:

ye gitsin ne zararı olacak sucuk salam zaten pişmiş oluyor yani

1 Beğeni