Canım aşırı pizza cekıyo hemde karışık olandan ? Bı zararı olur mu 1 defaya mahsus ![]()
Aşırıya kaçmayın sorun olmaz herşeyin fazlası zarar
Yanına fanta ile güzel gider. Ben son dönemde yemiştim. Gebelik hastalık değil bu kdara kisitlamaya gerek yok. Pişmiş sonuçta çiğ degil
Yiyebilirsin canım gebelik her şeyi kısıtlamak değil her şeyden azar azar yiyebilirsin.
Yanına kola içtim küçük bir bardak . Ama suan vicdan azabı çekiyorum ![]()
keşke yemesesydım o kolayı da içmeseydım ![]()
Korkuyorum bebegıme zararı olur diye ![]()
İlk haftadan beri yiyorum çok da severim bence sorun olmaz abartılmadığı ve güvenirlir yerden yenirse
Korkma canım bişi olmaz
aşırıya kaçmamak şartıyla tüket sadece
İlk gebeliğimde en çok aşerdiğim ve yediğim şeydi sonrasında kızım tam bir pizza canavarı oldu
demekki bir pizza canavarı daha geliyor
dondurulmuş yemezseniz daha iyi olur
Canınız istiyorsa aşırıya kaçmadan yiyebilirsiniz bence ama salam sosis sucuk vs tuketmiyorum ben pizzayı da o şekil seçerseniz hiç bir şey olmaz zannimca![]()
Yok dondurulmuş yemedım bilindik temız bi yerden . Ayy mesajlar rahatlattı benı ![]()
IYIKI varsınız kızlar ![]()
Oyyy yerım ben o pizza canavarını ![]()
![]()
![]()
hayalı bu kadar güzelse gercegı ne kadar güzeldir kim bilir ![]()
![]()
![]()
O zaman bi anlamı olmuyo
salam sosıs sucuk normalde yemıyorum ama pizzada yedim akşam . Artık yemıcem ama ![]()
sakatatlı pizza aşermiyorsan sorun olmaz ![]()
Ben evde kendi pizzami kendim yapıyorum canım içine ne koyduğunu bildiğm için daha güvenilir geliyor. Dışarıdan almaktansa kendin yapmanı öneririm. Bende pizza çok severim ama evde yapılmış pizza![]()
Yok ya
ilk defa dün canım karışık pizza çekti ![]()
Pizzamın hamuru çok kalın oluyo
bı defa denedım ![]()
Evde de yapabilirsiniz ben kendin yapıyorum. Sucuğu iyi temiz yerden olup sucuk iyice pissin yeter sosis tercih etmeyin yinede. Dışardanda güvenilir yerlerden yiyebilirsiniz afiyet olsun bi zararı olacağını düşünmüyorum
Hamileleıgımde ilk defa dün yedim o da canım çok çekti karışık pizzaydı . Sucuk salam sosıs bır küçük bardak ta kola içtım ilk defa . Sonra çok pişman olup vıcdan yaptım
keşke yemeseydim diye . Daha yemıcem ![]()
ye gitsin ne zararı olacak sucuk salam zaten pişmiş oluyor yani