Hamileyken Grip

Merhaba kızlar bebeğimle 16. Haftadayım malesef bir şekilde grip olduk 3 gündür hastayım doktor bir parol alabileceğimi dedi parol içince bile iyi gelmiyor hamileyken acile gidip serum taktıran var mı ? gitsem iyi gelir mi ? Burnum tıkalı burun spreyi yasak aile hekimimiz burnumuzu doğal tuzlu su ile açmamızı önerdi ve hiç açmadı kuru öksürık sarı balgam atıyorum baş ağrım hiç geçmedi hastalık kulaklarıma vurdu çok rahat duyamıyorum iştahımda aşırı yok hasta olduğumdan midemde bulanıyor parolu çok içemiyorum ıhlamur çorbalar doğal şeyler yapıyorum ama çok halsizim napabilirim bir bilgisi olan var mı?

Canım elinden geldikçe ilaç kullanma ben çok kustugum için bir serum bağladım onun dışında grip. Olduğun zamanlarda oldu kuru dut suyu içtim yani 22 haftalık hamileyim doktorun verdiği vitamin ilaçlarını bile kullanmadım bir kaç tane tek kullandım oda folik basitti başkada kullanmadım

Aynısını 4 gün önce atlattım ve tam 14 gün sürdü Acil de serum yaptırdım ekstra c vitamini kattılar ama çok etki ettiğini söyleyemem Her gün portakal suyu içtim Ve bollll tuzu bir çay bardağı sıcak suda iyice erittim genzimemkadar çektim ard arda boğazım içinde gargara yaptım daha fazla söktü sarı akıntıyı Ve vücudumu olabildiğince sıcak tuttum bol bol da çorba Maalesef bunlarla 14 günde geçti geçmiş olsun

Geçmiş olsun ılık süte 1 çay kaşığı zerdeçal karıştırıp için gece yatmadan önce öksürüğe iyi geliyor, bir de 1 limonu sıkıp içine bal katıp ılık suyla karıştırıp için boğazlarınızı rahatlatır

Ben 20 gün kadar bu gribi çektim. Hastaneye kaç defa gittim ama hiçbir şey yapamayacaklarını söylediler. Bende günde 2 - 3 bardak ıhlamur içtim. Nane yağını kaynamış suya damlatıp soludum. Çok iyi geldi. Bol bol limonlu su tükettim. Şuan çok şükür iyiyim ama bu seferde kulaklarımdan rahatsızlandım. Şuan damla kullanıyorum.