Hamileyken çalışmak

Kızlar merhaba bir konu hakkında fikrinize ihtiyacım var :see_no_evil:
Ben evlenip başka bir şehre yerleşince kimya mühendisliği yapabileceğim düzgün bir yer bulamadım formasyonum olduğu için halk eğitimde üniversiteye hazırlık kursunda kimya öğretmenliği yapmaya başlamıştım hafta içi 2 akşam ve hafta sonları yarım gün şeklinde. Sözleşmeli öğretmen olarak çalıştığım için henüz hamileligimi bile söylemek istemedim ama ara tatile doğum görünüyor nasipse. İkinci dönem yerime biri bulmak şartıyla çalıştırırlar mı bilmiyorum. Çalışmayı seven biriyim zaten part time gibi bir iş harçlığım çıkıyor en azından diyorum. Şöyle bi durum var hamileliğin son 3 4 ayına denk geldiği için beni zorlar mı acaba diye düşünüyorum. Kafamda net bir düşünce yok daha önce yaşamadığım bir şey olduğu için hamilelik. Sizler ne düşünürsünüz?

3 Beğeni

Merhaba kendini iyi hiss ediyorsan 7ci ayina kadar caliwa bilirsin. Bizim ulkede devlet iwinde boyle. 7 aydan sonra annelik mezuniyyetine cikiliyor.

3 Beğeni

Sağlık sıkıntın yoksa sağlık raporuyla 37. Haftaya kadar çalışabiliyosun diye biliyorum
31. Haftada izin hakkın vardı sanırım

4 Beğeni

Belli ki çalışmayı seviyorsunuz bence sizi zorlamaz :innocent:

3 Beğeni

Bende şuan kimya öğretmeniyim ve bir dersanede yapıyorum ikinci bir kimyacı arıyorlar ama bulamıyorlar ama evde durmak bana iyi gelmediği için ben çalışabildiğim haftaya kadar çalışacağım. Baktım ki iyice zorluyor o zaman bırakırım diyorum. Eğer müdürüne filan söylersen programını ona göre seni çok yormayacak şekilde ayarlayabilir belki. Ki çalılma saatlerin çok değil gibi kendini kötü hissetmiyorsan doktorunda bir sıkıntı görmüyorsa devam edebilirsin bence @Hasen

3 Beğeni

Evet evde durmak bir süre sonra sıkıcı geliyor bana da o yüzden en azından hafta sonu calisabilsem iyi olacak sanırım bi konuşacağım sıcak bakarlarsa o şekil devam edeyim diyorum. Minibüs kullanmak falan biraz düşündürüyordu.:sweat_smile:

1 Beğeni

Tabi minibüs biraz zorlayabilir bide yol uzun sürüyorsa sıkıntı biraz ben normal zamanda bile bazen minibüste daralıp iniyordum kendime gelince tekrar biniyordum Allahtan şuan olduğum yerde dersane ile ev 10 dk yürüme mesafesinde

2 Beğeni

Ben ilk gebeliğimde 37.haftaya kadar yoğun bir tempoda çalıştım hiçbir sorun yaşamadım.İkinci gebeliğim pandemiye denk gelince mecburiyetten 32.haftada çalışamaz raporu verdi Dr.üçüncü gebeliğim çalışmıyorum ve sürekli kendimi dinliyorum yorgunum oram ağrıyor buram ağrıyor çocuklar derken benim açımdan kötü gldiyor.Çalışınca bu dediklerime zaman kalmıyordu daha düzenli bir hayatım vardı:smiling_face:

3 Beğeni