Hamileyken aşırı sinirlilik hali oldu mu?

Merhabalar, 19+4 haftalık hamileyim. Şu an ortada hicbir sey olmasa dahi en ufak olaylara karşı aşırı tepki gosterebiliyorum. Yakin çevreme de ve iş yerindeki yaşadığım durumlara karşı da… Normalde böyle tepki vermem ama sevdiklerimi fazlasıyla incitiyorum. Sonrasında pişmanlık duyuyorum fakat elimde degil. Benim gibi hamilelik sürecinde aşırı sinir yaşayan oldu mu? Yaşadıysaniz bana neler önerirsiniz?

3 Beğeni

Hoş geldin canım :sparkling_heart:

Hormonlar yüzünden oluyor bunlar.

Bende çok yaşadım sinirden ağzımdan çıkanı duymuyordum.

Bu süreç beni üzüyordu.

Sadece çevrenize hormonlar yüzünden olduğunu ve sizin söylediklerinizi ciddiye alıp kırılmamalırını anlatın :heart:

2 Beğeni

Hoşbuldum canım :white_heart:

Teşekkür ederim :hibiscus:

1 Beğeni

Merhaba @bbetull hoşgeldiniz :bouquet: bunlar hep hormonların suçu

1 Beğeni

ay bu ben​:joy: takma kafana üzülme geçer. Benden hiç beklenmedik hareketleri kocama sergiliyorum. Ne çekti :joy:

1 Beğeni

Hoşbuldum :hibiscus:

Aynı anda her duyguyu yasayabiliyorum, keske dengeleyebilsek :face_with_hand_over_mouth:

Benim de eşim öyle, çok üzülüyorum :sweat_smile: Karakterim degisti resmen :sweat_smile:

Hoşgeldiniz :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :pregnant_woman::ribbon:

Hormonlara atın suçu, tüm suç onların :grin:

hodedit GIF

1 Beğeni

Sinirlilik bende oluyo bazen eşimi bı kaşık suda boğasım geliyo gerçekten

2 Beğeni

Canım 33+1 haftaliğım ve bu bende de var ama hani durup dururken bı anda sinirlenip ağlaya biliyorum

2 Beğeni

Hamilelik süresince bu devam edecek sanirim :pleading_face:

1 Beğeni

Hoşbuldum :hibiscus: Teşekkür ederim, inşallah saglıkla alırım bebegimi kucagımıza ve diger tum hamişler​:white_heart:

Şu an için öyle ben de hormonlar deyip geciyorum ama ben bile kendime tahammül edemiyorum :sweat_smile::sweat_smile:

1 Beğeni

Oluyor öyle şeyler gebelikte​:grin:

1 Beğeni