1 oğlum var ve hamileyim bugün eşimin beni aldattığını öğrendim ama ona soylemedim sormadım daha telefonunda gördüm çok zoruma gitti uyuyamıyorum zaten bana ve oğluma hep kötü davranır nedeni buymuş herhalde canım çok sıkkın ne yazacagimi bile unuttum bana akıl verirmisiniz kizlar
Allah ıslah etsin. Yüzüne vursanız belki hataydıbi daha yapmıcam vs… yalanları olucak yani affedilir bisey değil kabullenseniz inanın huylu huyundan vazgecmez. Çocuklar için katlanayım deseniz siz yıpranırsınız dolayısıyla bu eve ve çocuklarada yansır. Yani zor bir durum ne yapmayı düşünüyorsunuz bilemem şuan kafanız allak bullaktır ama her ihtimale karsı karsılastıgınız şey her neyse ses kaydı görüntü video bunları delil olarak alın ve saklayın derim çünkü görmezden gelip yüzüne vurdugunuzda daha dikkatli olacaktır. Avukatın yanında 4 yıl asistanlık yaptım ve ne yazık ki 10 erkekten 1 i düzelmiştir veya yakalanmamıstır
Nazli hanim merhaba bu durumda tek degilsiniz oncelikle size yardimci olmak isterim lutfen dikkatli okuyun yazimi simdi mesajlarini yakaladınız lutfen icerigini sakince okuyun sonra o mesajlarin ekran resmini alip kendi telefonunuza atin kisinin tel alin nereye kadar gittigini o kadindan ogrenin konusun direk bazi erkekler esleri hamile oldugu icin direk kp gibi aranirlar inkar etmemesi ve seni manupule etmemesi icin delilerini sakla kadinla konusurken ses kaydi al evliyim mi dedi kadina yoksa ayrildim yada hic evlenmedim mi denildi onun ogrenin sonra evde konusma yapma cunku erkekler bu durumda inkar etikleri gibi hemen saldiriya gecip size siddet egiliminde buluna bilir hamilesiniz karşınıza vura bilir oyuzden kalabalik yada bir cay bahcesinde ve lutfen afetmeyin evliliginizi bitirin demiyorum sakin yanlis anlamayin ama iyi bir ders vermeden afetmeyin yani bu durumu size yasatti oda kolay kolay unutmasin su sozu mutlaka duysun senden bosanacagim istemiyorum bugun bunu yapan yarin baska seylerde yapar bitti deyip direk orayi terk edin bir kac gun ailenizin yanina gidin yada eve gelne istemiyorum deyip uzaklastirma alin korksun yoksa afederseniz haha beterini yapacaktir emin olun insallah mutlu olursunuz rabbim yardimciniz olsun
Aldatmak sadece cinsellik değildir aldatmak düşünceyle de aldatmak olur yazışma da aldatmak olur. Bu asla normalleştirilmemelidir. Aldatmanın boyutu şekildi önemli değildir. Hamileyken ve bir tanede çocuğunuz varken aldatmış evini çocuğunu eşini düşünmemiş siz mi düşüneceksiniz. Affedersen tekrar yapar ve buna bu sefer zemini biz hazırlamış oluruz affettiğimiz görmezden geldiğimiz için. Mesajlaşmaların fotoğraflarını çekip saklayın. Ekstradan bu konuyu konuşun eşinizle konulurken ses kaydına alın elinizde delil olsun ayrıca karşı tarafın numarasını da alın. Direkt iyi bir avukat bulup dava açın boşanma davası ile onurunuzu gururunuzu kırdığı için tazminat davası çocuklarınızın nafakası eğitim sağlık temel ihtiyaç masraflarının eşinizin ödemesini ekstradan kendinize de nafaka davası açarsanız elinizdeki delillerle bu ona en büyük ceza olur. Şiddet varsa rapor da alın mutlaka onu da ek olarak koyun. Hiç bir insan evladı aldatmayı haketmez hele ki hamileyken.
Çok güzel açıklamıssınız. Kanunen ses kaydı görüntü almak kişinin rızası olmadan yasak ancak boşanma davalarında kişinin rızası alınmadan konusurken gizlice ses kaydı, fotoğraf, mesajların kendi telefonunuzda fotografını cekip saklamanız bunlar suç teşkil etmiyor yalnız 3. Kişilerle paylaşma aktarım yapmayın. Yedeklemek için avukat veya cok yakın birine gönderin ama yaymayın bunu. Ayrıca işi adli boyuta taşıyıp daha sonrasında vazgecerseniz aynı sebeplerden dava açamıyorsunuz affetmiş saydıgınız için. Siz her halükarda delil toplayın ne yapacagınıza karar vererek emin hareket edin ki doğabilecek haklarınızdan mahrum kalmayın. Avukat değilim ama dediğim gibi 4 sene asistanlığını yaptıgım için bu boşanma durumlarıyla çok karsılastım zor ve güç bir durum ne olursa olsun delilleri toplayıp sonrasında ses kaydı alarak bu yüzleşmeyi gerçekleştirin
Çok doğru… Fiziksel aldatmayı geçtim sanal ortamda konusmada bi kenarda dursun eşin rızası olmadam cinsel içerikli şeyler izlemekte boşanma sebebidir ispatlandıgı takdirde
Evet bu söylediğin de boşanma sesi canım bu da aldatmaya giriyor. Tanışmak normal sohbet bile flörte giriyor ve aldatma olarak nitelendiriliyor. Tanımadığın birisine selam vermek sohbet etmek amacı nedir? Hakim bu durumları çok iyi biliyor
Ya bacım sen bunları dinleme allah aşkına nasıl tavsiyeler bunlar boşan boşan siz mi bakacaksınız iki çocuklu kadına. Maddi durumunu bilmeden ailesi var mı yok mu bilmeden . Boşan demek kolay sizin başınıza gelseydi nasıl hareket edersiniz onu düşünün empati yapın öyle cevap verin hamile bi kadına. Mahkeme sürecini bilmeden adamın mesleğini bilmeden yok nafaka yok cart curt acun ılıcalı mı bu milyon nafaka mı verecek alacağı üç beş bin hangi çocuğun masrafına yetecek. Kolay bir şey değil güven problemi elbette eşinizle yüzleşmeniz lazım ama sakin kafayla düşünün burda yazılanları dikkate almayın kendinizi üzmeyin hiçbir şey sizden değerli değil sizin ve aileniz için en doğru kararı verecek olan yine sizsiniz
Kimse kimseye boşan diye diretmez ki ailevi konularda kararını kendisi verecektir burda belirtilen boşan gitsin demek değil. Olası bir durumda haklarını bilmesi ve mağdur olmaması için ben ve diğer arkadaslarda yorum yaptı. Elbet hanımefendi çolugunu çocugunu kendisini, geçimini, öncesini ve sonrasını düşünerek hareket edecek. Bizlerin anlatmak istediği hemen boşan olayı değil hakları ve birazda aldatan tarafa sitem. Buraya konu açılıyorsa hanımefendi derdini paylasma ihtiyacı duyuyorsa fikirlere acık dertleşmek istediğinden açıyor yoksa bizler ne anası ne babası değiliz
Canım geçmiş olsun, sormadan edemicem madem kötü biriydi niye 2. çocuk?Yapmasaydiniz ama olan olmuş. Öncelikle boşanmak gibi bir düşüncen yoksa bence kendini boşuna yıpratma eşinle konuşup onu affetme yoluna git tabii ki aldatılmak hoş bir durum değil bir evi bozup başka bir hayat kurmak arkanda kimsende yoksa zorr çok zor… Eğer ki boşanmayı düşünüyorsan hemen bir avukat tutup ondan fikir alman gerekir. Şuan biz sana destan da yazsak boşuna hayat senin hayatın etkilemek doğru olmaz, dertleşmek için yazdıysan o ayrı.
Ya bişey diycem de yanlış anlaşılmasın.Kadın derdini paylaşıyor herkes için demiyorum ama kalkmış madem böyle şöyle yapmasaydın etmeseydin bilmiyor muydun ne biçim koca diyorsunuz.Pardon???Kadın hamile ne halde olduğunu görmüyor musunuz?? Şu an ona destek olmak lazım evet bazı gerçekler var sanki kadın onları bilmiyor.Elbette biliyor.Bildiği için bizimle paylaşmak istemiş zaten derdini kederini paylaşmak istemiş.Hanımlar lütfen yapmayın…
Görücü usulü evlendim 23 yaşındayım 4 yaşında oğlum var şuan da 29 haftalık hamileyim Ailemin durumu çok kötü fakirler annemin zoruyla evlendim Evliligimde şiddet saygısızlık küfür gördüm İddasi kumari bile var ben oğlum doğduktan sonra öğrendim herşeyi Bir sürü söz verdi bana düzelecem birdaha olmayacak falan Hamile çıktım sonra hamileyken bile şiddet gördum Aileme danıştım ailemin durumları yok diye Düzelir dediler hep telefonda benle oğlumla ilgilenmiyor saygısızlık yapıyor hep agladigimi gördüğünde bile şiddet uyguluyor Fabrikada çalışıyor şimdi Evli bir kadınla konuşuyorlar mis ,sabah sordum yalanladı önce sonra öyle bisey var dedi özür diledi hiç güvenmiyorum ben ona herşey beklerim ondan ne yapacağımı da bilmiyorum doğum da yaklaştı destek yok
Tartışmamız da ben bosanacam diyorum git diyor kovuyor sana ölmuyorum falan yarın eve bir tane kız getiririm diyor ne yapsam boşa ben dün hiç uyumadım sıkıntıdan hemde hamile halimle
Canım benim…Çok dua ediyorum Sana okuduğundan beri sen kendini hiç üzme lütfen.Otur bol bol dua et Allah’tan yardım iste emin ol en doğru yolu sana gösterecektir.
Ailenin destek olmayacağını arkanda kimse olmadağını bildiğini için böyle davranıyor merhamet duygusu kalmamış cok üzüldüm canım Rabbim yardımcın olsun ayrılsanda seni rahatsız edecek huzur vermeyecek gibi bir his uyandırdı bende hiç kendi üzüp yıpratma hasta olursun çocuklarının sana ihtiyacı var doğum olana kadar idare edebilirim diyorsan acele karar verme derim hem bebeğin hem sen toparlanmış olursun daha sağlıklı düşünürsün
Sen benim duygularimla oynarsan senin canını alırım falan tehditler rahat ta birakmaz herhalde
O kadar çok mutsuzum ki içimde de nefret dolu sanki insanlara karşı yoruldum hayatı da sevmiyorum artık ömür boyu mutsuz kalıcam herhalde gözümde hep yaş var
İşin içine tehdit giriyorsa önce polise ordan da kadın sığınma evine gitmeni öneririm. Çok üzüldüm anlattıklarına. Ne desek boş. Aldatmadır affetmektir bu kişiye kalmış birşey ama işin içine tehdit giriyorsa yapacağın tek birşey var. O da kadın sığınma evine sığınman. Ailenin durumu olmayabilir ancak hiç birşey senin canından değerli değil . Lütfen iyi düşün taşın. Çıkmazda gibi hissediyorsun farkındayım , haklısın da çünkü arkanda dayanacağın bir gücün yok. O yüzden o güç kendin olacaksın . Umarım Allah en kısa zamanda sana en güzel yolu gösteriir. Ve bu çıkmazdan kurtulursun .
Yaşadığınız şeyler hiç kolay değil gerçekten üzüldüm ailenizin durumu olmadıgından bahsetmişsiniz şuan hamilesiniz sonrasında doğum olucak ve bebeğin size ihtiyacı olacak peki büyüdüğünde en azından sütten kesildiğinde çocuklarla beraber ailenizin yanına dönme şansınız olabilir mi bir mesleğiniz var mı yada daha önce çalışmışlığınız bilmiyorum ama çalışsanız belki bir nebze katkıda sağlamış olacagınız için baba evine dönme şansınız olabilir belki. Eşin rahatsız etmesi vs… oda baska bir mevzu. Siz eşinizden nefret ettiğinizi söylüyorsunuz sonuna kadar haklısınız ve düzelicek diye umut ettiğinizi sanmıyorum zaten böyle tipler söz verir ama devam eder bunların örneğini toplumdada çok görüyoruz müvekkillerimizde de görmüştüm. Siz ne yapmak istiyorsunuz ne düşünüyorsunuz sağlam kafayla enine boyuna düşünüp ne istediğinize karar verin öncelikle bu biraz uzun bir süreç ama dediğim gibi ne istediğiniz önemli