Hamileyim bir belirti yok

Benim gibi olan varmı hamile olub hiç bir belirtisi olmayan? :worried: Sanki heç hamile değilim. Adete göre 7hafta 6günlük hamileyim. Amma çok küçük. Geç döllenmiş doktorum dedi. Kesenin içinde embiryon izlenildi. Sanki 5haftaya uyğun gibi.

3 Beğeni

Ben de kusma, bulanti, aserme gibi seyler yasamadim su an 22. haftadayim.

1 Beğeni

Kız sen ne kadar şanslı olduğunun farkında mısın. :smiley: İnşallah hep böyle devam eder. İlk hamileliğimde senim gibiydim çok rahattım şimdi 13 haftalık hamileyim 6. Haftadan beri dünya ile iletişimim kesildi. Keşke bizim de belirtimiz olmasa çok şanslısın. :)) Ama bebek geç geliştiyse 2 haftaya kadar bulantın başlayabilir.

1 Beğeni

Valla 13 haftadayım bende bulantı aşerme ya da diğer belirtiler yaşamadım bazen bende sanki değilmişim gibi hissediyorum ama bence şanslıyız mide bulantısı olsaydı daha zor olabilirdi​:pleading_face:

1 Beğeni

Ilk gebeligim o yuzden cok aklima takiyorum neden hiss etmiyorum diye​:face_holding_back_tears:

Evet oda dogru. Amma hissetmedikde cok korkuyor insan.

Hiç bir belirti yaşamama normal canım bende aynı durumdaydım ne mide bulantısı ne baş dönmesi vs yerleşme kanaması bile olmadı

1 Beğeni

Çok şükür bende yaşamadım. Bana büyüklerim aman anlatma kimseye çok şanslısın diyolar :joy: yaşamamak bir sorun mu yahu her şey yolundaysa kusmak zorunda değiliz ki :joy:

3 Beğeni

Ilk olunca insan cox endiseleniyor​:face_holding_back_tears: o yuzden

Bende belirtim yok diye korkuyordum da o zamanlar iyi zamanlarımmıs 3 trimester de napcam bilmiyorum :sweat_smile::pray:

1 Beğeni

Vallahi billlahi bulantı çekmeyen hamileler seçilmiş insanlar​:blush: Rabbim size güzellik yapmış. Üç gebeligimde de bulantı beni aldı aldı yere çaldı. Su dahi icemedim. Yataktan çıkamadım.

Canım ben de en baştan beri hiçbir belirti ya da rahatsızlık yaşamadım. Su an 22 haftadayim. Çok şükür hareketlerini hissetmeye başladım da hamile olduğumu anliyorum artık​:rofl:

İlk gebeligimde bulantı kusma halsizlik gibi hicbirsey yaşamadım sadece açlık hissi vardı… bedensel olarak çok rahat bir hamilelik geçirdim. Ama bu gebeligimde 14 hafta cektiklerimi tarif edecek bir cümle yok. Cekmedigim ağrı bulantı kalmadı. Düşün kocamdan bile tiksinmistim​:rofl: ama sonra geçti :blue_heart:

Sen daha yolun başındasın zaten �lerleyen zamanlarda illaki belirti olur diye düşünüyorum

Brnim de hiç belirtim olmadı. 22 haftalık hamileyim. Bulantı, kusma, tiksinme vb şeyler yaşamadım

Bende 10.haftaya kadar hiçbişey hissetmemiştim 10 dan sonra bulantılarım kusmam 3 ay peşimi bırakmadı hatırlamak bile istemiyorum :grin:

İlk haftalarda normal. Belirtiniz yoksa sevinin

1. Hamilelik Benim 17.5 günlük kız olmasına rağmen hiç bir mide bulantısı vs olmadı . Gayet normal ve çok yeni . Dua et rahat geçsin. İlk zamanlar baş ağrısı çok yaşadım tek sorunum oydu :mending_heart: