Hamilemiyimm

Arkadaşlar adetim 1 hafta gecikti test yaptim erken testlerde de yanilma payi varmidir

2 Beğeni

Yanılma payı var mıdır bilmem ama şu görüntüye göre Allah’ın izniyle hamilesin :heart: lütfen yarın kan ver ve keyfine bak.

Hayırlı olsun cnm bariz belli hamilesin Allah’ım insallah bizede nasip etsin :palms_up_together:

2 Beğeni

Amin inşallah yarın hemen vericem test ama adet olacak gibiyim surekli bikaçgundur umutlanmak istemiyorum artik

3 Beğeni

Canım ben 2 hafta adet olmak için güne başladım. Göğüslerim hele adet ağrısı gibi belim öyle. İyi düşün iyi olsun. Yarın güzel haberini buraya yaz :rose:

Adet belirtileri ile ayni belirtileri ben de heo diyordum kesin yarin olucam adet bak görürsünüz karnim agriyor cunku göğüslerim acıyor diyordum meger hamileymisim

1 Beğeni

Gozunjz aydin bu arada bende yeni hamile oldugumu ogrendim tipki sizin gibiydim adet olucakmisim gibi kasiklarimda agri goguslerim sis ve agri test yaptim ilk aynen boyle cikti birkac gun daha bekledim emin olmal icin sonra cift cizgi daha belirgin sekilde ertesi gunu kan verdim ki hamileymisim​:grin:

2 Beğeni

Evet teste gore var en iyisi gidip kan vermen o zmn belli olur hayırlı olsun​:bouquet::rose:

1 Beğeni

Ben de 5+4 teyim şuan stest yaptigimdan senden daha silik çıkmıştı ama gidip kan verdim pozitif çıktı . Şuan teste hamile gözüküyorsun. Gidip bir kan tahlili ver hemen . İnşallah yaniltmaz seni .

Arkadaşlar kan verdim 104 cikti sonuç pozitif ama ben 5+2yim deger cok dusuk degil mi

Sizin deger kac cikti

Yerleşme ağrısıdır o ben 9 haftam bitcek hala adet sancısı gibi ağrım oluyo ama bebişimiz var teyzesi​:smiling_face_with_three_hearts::heavy_heart_exclamation::kissing_heart:sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah :heart:

1 Beğeni

Beta hc degeri 0_100 cıktı hamilelik var mıdır kızlar

Sizin suan yok ama ben adetime 1 gun varken test yaptim 0.100 cikti 1 hafta gecikti adetim 104 suan deger

Hamılelık testınde ıkı cızgı cıktı ve adetım 10 gundur gecıktı ama

Normal aslında değeriniz geç döllenme olabilir ben 24 ile öğrendim

24 ken kac haftaliktiniz adetiniz gecmismiydi sizinde

Benim de oyle oldu sizin degeriniz kacti ogrendiginizde

1 Beğeni

Değerin normal hamilesin ama 2 günde bir yükselmesi lazım sağlıklı gebelik için Rabbim hayırlısıyla kolaylıkla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ilk zaman kese görünür ama bebek görünmeyebilir kalp atışı falan 10 haftaya kadar belli olur herşey

2 Beğeni

Bende yeni ogrendim degerim 769,4 cok deilmi yaa simdi o bayan ark gorunce:)) adetim 39 gecti dr gecen hafta gelme henuz belli olmaz bu hafta icin gel dedi ne kadarligim neyim hicbir bilgim yokk:)